Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Buciki z Giulii nie do końca mi przypasowały, tył mieścił się a nadkolu ale był strasznie szeroki.
Jakby ktoś szukał, mam na sprzedaż (8"+9").
Pokaż załącznik 261382

skoro mają być dobre na duże brembo w Giulii, to tym bardziej w Giulietcie powinny być OK. oczywiście to taki czuj, ale o 100zł mógłbym się założyć.
[MENTION=82078]rafal2188[/MENTION], jakie to "duże Brembo"? Te hamulce, które są seryjnie w Giulietcie QV/Veloce, czy coś innego?Felgi nie pasują na duże brembo
[MENTION=82078]rafal2188[/MENTION], jakie to "duże Brembo"? Te hamulce, które są seryjnie w Giulietcie QV/Veloce, czy coś innego?
Czyli szukać felg tylko z ET41?
[MENTION=82078]rafal2188[/MENTION], jakie to "duże Brembo"? Te hamulce, które są seryjnie w Giulietcie QV/Veloce, czy coś innego?
Czyli szukać felg tylko z ET41?
Występowały 3 wielkości tarcz przednich.W Giulietcie masz albo małe seryjne albo właśnie duże brembo w QV/Veloce

To mnie trochę zasmuciliście ...
Mam Giuliettę Veloce z 2017 z "Brembo Brakes", więc chyba tarcze 330mm. Z tego co piszecie najlepiej byłoby kupić felgi oryginalne, ale widzę, że w ofercie Moparu są tylko 18' srebrne...
Gdzie szukać felg 17x7,5 ET41, 5x110, Ø65,1 do Giulietty Veloce pasujące do Brembo, koniecznie grafitowe lub szare/ciemne (nie mam w samochodzie ani jednego elementu srebrnego ;-)) Najlepiej o innym (lecz niekoniecznie) wzorze niż te na zdjęciu ;-) i najchętniej nowe.
ceny pewnie beda zaporowe i skonczysz na kupnie jakis nie-ori dedykowanych do Alfy (MSW/PSW/MAK/WSP Italy itp) albo uzywek lub wyprzedazy jakis lezakow z magazynu z Giulietty/159/Brery/Giulii itp.