Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak jak wyżej, w necie masz pełno wskazówek, filmików itp. Zeszlifowac papierem, w razie głębokiego ubytku to masz szpachle aluminiową. Później podkład i farba. Na koniec bezbarwny i lekka polerka i śladu nie będzie...
Pasować będą, tyle to są dość ciężkie felgi zaprojektowane do dużo cięższego auta.

Troszkę bez sensu w którą stronę?Wejdą ale tylko oryginalne 17 stki ponieważ trafienie nieoryginalnych 17 calu i pasujących do Giulietty bez kombinowania z dystansami graniczy z cudem.
Na marginesie różnica miedzy 17 a 18 w przypadku giulietty jest niemal żadna ponieważ przy 17 calach masz oponę 225 45 R17 a przy 18 225 40 R18 więc zmiana troszkę bez sensu.
Wejdą ale tylko oryginalne 17 stki ponieważ trafienie nieoryginalnych 17 calu i pasujących do Giulietty bez kombinowania z dystansami graniczy z cudem.
Na marginesie różnica miedzy 17 a 18 w przypadku giulietty jest niemal żadna ponieważ przy 17 calach masz oponę 225 45 R17 a przy 18 225 40 R18 więc zmiana troszkę bez sensu.
Czy ja wiem? Nie mam porównania w komforcie jazdy po przejściu z 16 na 17/ z 17 na 18 (tylko z 16 od razu na 18), ale różnica grubości profilu opony jest taka sama dla każdego rozmiaru (tj. około 11[mm] pomiędzy 16 a 17 i tyle samo pomiędzy 17 a 18).