Dariusz156
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 156 2.0 JTS LPG 2002r po LF
Dałeś rade?Kupiłem elma 327 i nie chce się łączyć....Jakieś propozycje? Wtyczka niebieska
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Dałeś rade?Kupiłem elma 327 i nie chce się łączyć....Jakieś propozycje? Wtyczka niebieska
Kupiłem niedawno ELM 327 Bluetooth od PM Factory z usuniętym rezystorem.
Interfejs paruje się z telefonem i z komputerem, ale...
Na telefonie w AlfaOBD nie łączy się z silnikiem. Każe ustawić kluczyk na MAR i sprawdzić połączenia.
Na komputerze MES nie chce się łączyć z interfejsem, bo nie jest on zgodny z Elm 1.3
Testowałem zarówno na samym włożonym kluczyku, jak i na odpalonym silniku.
Miał ktoś podobny problem?
[notranslate]Alfa[/notranslate] 159 1.9 JTDm 16V, 2008
ustaw jako obdlink bluetooth i predkosc 115200. jako elm tez mozecdzialac ale na 38400.Kupiłem niedawno ELM 327 Bluetooth od PM Factory z usuniętym rezystorem.
Na telefonie w AlfaOBD nie łączy się z silnikiem. Każe ustawić kluczyk na MAR i sprawdzić połączenia.
Na komputerze MES nie chce się łączyć z interfejsem, bo nie jest on zgodny z Elm 1.3
Kupiłem niedawno ELM 327 Bluetooth od PM Factory z usuniętym rezystorem.