Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Car-El ul. RozległaPolecicie jakiegoś dobrego elektryka? Mam elektryczno-elektroniczny problem z klima w Corsie. Nie dochodzi napiecię do cewki sprężarki. Przydałby sie ktoś ogarnięty. W dwóch warsztatach rozłożyli już ręce.
Polecicie jakiegoś dobrego elektryka? Mam elektryczno-elektroniczny problem z klima w Corsie. Nie dochodzi napiecię do cewki sprężarki. Przydałby sie ktoś ogarnięty. W dwóch warsztatach rozłożyli już ręce.
Oprócz tego na legionów ma ktoś sprawdzonego mechanika, chodźi o dobrego diagnoste.
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Robiłem u nich skrzynie, generalnie ok aczkolwiek oleju wlali mniej pomimo tego co prosiłem. I bezczelnie mówiąc że tyle nalali. Jak do nich wróciłem to na oczach ich udowodnilem że jest mniej niż to co potwierdzili. Mało tego dostałem butelkę oleju gdzie według ilości oleju powinno być tyle co prosiłem. Efekt palcem im musiałem pokazać że skrzynia m32 ma korek wlewowy.A ma ktoś jakieś opinie o warsztacie MIJ na Puszkina? Byłem tam u nich w piątek na serwisie klimatyzacji i ogólnie bardzo dobre wrażenie. Ciekaw jestem czy ktoś coś u nich robił i może coś więcej powiedzieć?
Z tego co pogadałem z mechanikiem to robią wszystko, ale specjalizują się w Oplach, więc silnik 1.9 JTDM powinni znać doskonale.
Ktoś coś?