Sprawy tej nie znam wiem że Krzysztof z Autokliniki czyta forum więc może się na ten temat wypowie. Swoją drogą aż nie chce mi się wierzyć że taka sytuacja miała miejsce. Ona jest nie logiczna rozumiem że zaplaciłes za to paliwo tak? Czy kwota ta została odjeta od rachunku? Generalnie dziwna sprawa. Warto było by poznać druga stronę
Kwota za którą oni zatankowali samochód (20zł) został doliczona do rachunku, wyraźnie jest zaznaczony punkt, 20zł-dotankowanie paliwa.
To nie jest sprawa z teraz, wszystko miało miejsce w sierpniu zeszłego roku. Ja zaaferowany usterką podczas odbioru samochodu jakoś za bardzo nie analizowałem co oni gadają i nie robiłem z tego powodu im żadnych problemów. Powiedzieli, że w ramach testów pojechali moim samochodem w piątek do Zgierza i w poniedziałek nim wrócili. Tylko, że od nich do Zgierza ile jest? Z 10km? Zorientowałem się niestety zbyt późno, jak już auto znowu zatankowałem, z resztą nie miałem żadnych dowodów na to jaki był stan licznika jak zostawiałem im auto i jaki był stan paliwa.