masz więcej info na temat tej Brery czy to tylko zasłyszane historie?
Forumowa Brera, nie pamiętam czyja, ale na pewno ją tu znajdziesz, swoją drogą bardzo ładna, niebieski metalik na czarnych felgach - cała historia zresztą jest chyba też na forum opisana, Forza Italia 2013.
wychwalałeś Giuliettę ze 170-konną pyrkawką pod maską...
Nie wiem, gdzie "wychwalałem", ale:
a/ ta "pyrkawka" z TCT robi setkę w 7,6 sek - czyl i jest szybsza niż wszystkie dostępne wersje silnikowe 159 poza V6, łącznie z 5-cylindrowym 2.4 JTDm
b/ ta "pyrkawka" jest również najczęściej polecanym silnikiem do tego samochodu, a akurat V6 ze 159 nikt specjalnie nie poleca, raczej wskazuje się 1.75 TBi
Giulietta niestety jest średnio premium, mam nadzieję, że pojawi się następca na platformie Giulii, wtedy będzie to jedyne RWD w segmencie (nowa jedynka ma być FWD).
- - - Updated - - -
Skoro VAGa nie liczysz jako osobne auta to kupuje Astre bo przecież to ten sam koncern co PSA, a tego już bierzesz pod uwagę :lol:
Masz sporą tendencję do naginania faktów pod swoje potrzeby - ale słabo Ci idzie, sprawdź, kiedy wyszła na rynek Astra i od kiedy Opel jest w PSA... W VAG wszystkie konstrukcje są obecnie bliźniaczo podobne.