Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
To prawda, związane z nowymi regulacjami odnośnie spalin. W tej chwili tylko stock. Ale zamówienia powinny się odblokować niedługo.
To nie promo. Wszystkie te auta muszą być zarejestrowane do końca sierpnia i zrobią to salony, żeby w ogóle można je było później sprzedaćCo tłumaczy, dlaczego tyle aut ściągają do dealerów- zapewne promo... i zrobił się zator
Trochę jest, bo zapewne cena dla dealera jeszcze bardziej hurtowaTo nie promo. Wszystkie te auta muszą być zarejestrowane do końca sierpnia i zrobią to salony, żeby w ogóle można je było później sprzedać![]()
Oczywiście. Jak tylko odbiorę +/- tydzień dwaCzekamy na fotki i parę słów. Zalóż wątek w nasze belle
Hejbardzo fajny wpis na temat całego procesu brania Giulii na abonament. Jestem na samym pocżątku tego etapu (pomijając to ze produkcja narazie stoi) zainteresowało mnie Twoje dodatkowe wyposażenie. Chciałbym podobnie cenowo doposażyć Giulię i zastnawiam się jak to wpłynęło na wysokość raty końcowej za samochód. Powiedzmy ze wyposażenie za 4000zł +- to jakies 150zł na racie netto? Responsywość ALD nie powala na kolana więc pewnie dużo szybciej dowiem się z takiego źródła
Z góry dziękuję za odpowedź i gratuluję samochoduświetny wybór
Nie żąrtuj.Początkowa rata za samochod 1159 (z oferty katalogowej, bo robilem 10% wpłaty wlasnej) - w tej ofercie jest juz alarm mopar, lakier metalic (i innego niz metalic wziac nie mozesz a ja chcialem czerwony alfa rosso) i pakiet ligthing z ksenonem 35W
Dolozenie podwojnego wydechu (1k pln brutto), manetek (1,4k brutto) oraz czujników parkowania (nie pamiętam ale chyba 3,2k brutto) podniosło ratę do 1289 złotych. Niestety kazdy z tych dodatkow bardzo nielogicznie wedlug mnie zmienial wartosc raty i musial byc ustalany przez ALD indywidualnie za kazdym razem kiedy probowalem zapytac o jakas konkretna konfiguracje.
Gorsze jest to, ze po 30 przejechanych kilometrach mam juz pierwsza awarieprawy kierunkowskaz ktorys odmawia posługi i deska zapala komunikaty. Cos ewidentnie nie styka bo problem nie jest trwaly tylko pojawia sie i zanika. A moglem kupic audi .....
![]()
Początkowa rata za samochod 1159 (z oferty katalogowej, bo robilem 10% wpłaty wlasnej) - w tej ofercie jest juz alarm mopar, lakier metalic (i innego niz metalic wziac nie mozesz a ja chcialem czerwony alfa rosso) i pakiet ligthing z ksenonem 35W
Dolozenie podwojnego wydechu (1k pln brutto), manetek (1,4k brutto) oraz czujników parkowania (nie pamiętam ale chyba 3,2k brutto) podniosło ratę do 1289 złotych. Niestety kazdy z tych dodatkow bardzo nielogicznie wedlug mnie zmienial wartosc raty i musial byc ustalany przez ALD indywidualnie za kazdym razem kiedy probowalem zapytac o jakas konkretna konfiguracje.
Gorsze jest to, ze po 30 przejechanych kilometrach mam juz pierwsza awarieprawy kierunkowskaz ktorys odmawia posługi i deska zapala komunikaty. Cos ewidentnie nie styka bo problem nie jest trwaly tylko pojawia sie i zanika. A moglem kupic audi .....
![]()
Wielkie dzięki za odpowiedźJa będę celował w manetki i pakiet komfort. Za czujniki parkowania trochę za dużo sobie wołają jak dla mnie. Tak swoją drogą, ten podwójny wydech to rzeczywiście wydech, czy tylko atrapa?