Czas oczekiwania.

Witam.
Ja moje Stelvio zamówiłem 7 grudnia 2018 (data faktury za zadatek), produkcja ponoć odbyła się 26.stycznia. Dziś dostałem info, że auta nadal nie ma w PL....
Pozostaje...czekać dalej :)

Ja swoją zamówiłem na przełomie października/listopada 2018. Wyprodukowali ją tydzień przed świętami, w Polsce była przed nowym rokiem. Niestety postała 2 tygodnie w Tychach - problem z transportem z powodu dużych opadów śniegu. Wersja Veloce prawie z wszystkimi pakietami.

Bez szans, żeby pojawiła się w marcu. Liczyłem, że w koszta wrzucę już za marzec i szczerze powiedziawszy trochę się już niecierpliwię. Nie mam ani ACC+, ani q4, więc gadanie o akcji serwisowej aut przedsprzedażowych to jakiś pic na wodę. Chyba, że sprawdzają pod tym kątem wszystkie egzemplarze.

Moja wyprodukowana 08.02.2019, a nadal nawet nie wyruszyła do PL...

8 miesiecy na swoja ksiezniczke czekalem... ale jak przyszla....:D :D banan do dzis nie schodzi z geby

Odblokowana w tychach, w poniedziałek ruszy do salonu. To potem tydzień czekania na papierologię. Rejestrowana w innym mieście niż zakup, więc teraz w#$w na kurierów pozostanie. ;)

Oczekiwanie

Ile w tej chwili REALNIE oczekuje się na nowe auto?

Może wpisujmy tu datę zamówienia / realizacji +ewentualne tłumaczenia :)

Co Wy na to?

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Moja zjechała w taśmy 22 lipca i nadal stoi we włoszech :/ ciekawe ile jeszcze bd czekał

wakacje Panie, w sierpniu w fabryce tylko duchy i stróz.

Sierpień w Italii to święty miesiąc urlopów. Ja zamawiałem w czerwcu. Dostawa do 15 października ale wiem, że już w drodze i może na koniec września odbiorę...

Na razie sytuacja wygląda tak, że nie można nowego samochodu zarejestrować. Od 1 września zaszły zmiany związane z normami spalin i brakuje jakichś dokumentów homologacyjnych z FCA. Ja czekam już drugi tydzień na rejestrację...

Z jakich miesięcy zamówienia teraz są odbierane? Zamawiał ktoś w czerwcu i już odebrał?

Ja zamawiałem 14.06. Ma być na przełomie września i października. Wiem, że już jest. Voyager twierdzi, że wszystko szybko załatwi. Zobaczymy.
Rejestracja w Poznaniu ponoć ok. 2-3 dni. W Wawie 7 dni.

Moja też już jest na miejscu. Całkiem sprawnie to poszło, jeszcze jakieś 2 tyg. temu miałem info, że jest we Włoszech. Jak dobrze pójdzie w przyszłym tygodniu odbiór. Zamawiana koniec czerwca.

Moja też już jest na miejscu. Całkiem sprawnie to poszło, jeszcze jakieś 2 tyg. temu miałem info, że jest we Włoszech. Jak dobrze pójdzie w przyszłym tygodniu odbiór. Zamawiana koniec czerwca.

Mnie się nie spieszyło. Dałem sobie prawie 4 miesiące. Teraz chyba z Bielska transport, dołożenie tego co chciałem, rejestracja i ...stacja benzynowa. I można przekazać Żonie! ;)

Moje Stelvio dotrze do mnie, zgodnie z warunkami umowy, 15 grudnia. Zamówienie złożyłem 10 września.

Moja już przyjechała do Polski :D wczoraj robili powłoke ceramiczną , w przyszlym tygodniu odbiór więc wszystko zgodnie z planem (do 4 miesięcy)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót