• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Czas oczekiwania.

Kumpel zamówił Giulię początkiem marca (z pierwotnym terminem odbioru bodajże koniec czerwca). Do dziś nie ma żadnych konkretnych informacji w jakiej fazie produkcji jest jego auto.

Zamawiałem Stelvio 12 lutego. Pierwotnie produkcja miała być w marcu. Ze względu na covid produkcja w pierwszym otwartym okienku pocovidowym (3 tydzień maja). W Bielsku w połowie czerwca. Odbiór w pierwszym tygodniu lipca.

Czyli co, produkcja idzie normalnie dla samochodów zamówionych teraz i później? Zwyczajowe 3 - 4 miesiące oczekiwania? Czy nadrabiają straty i samochody zamówione dzisiaj są jeszcze później?

Zamówienie 29 grudnia.
Produkcja 4 luty.
Jest już w Polsce.
Odbiór w 1. tygodniu marca.

Fakturowanie, transport z centralnego składu do dealera (czekanie na zapełnienie lawety), montaż dodatków u dealera itp.

Potwierdzam - 3 miesiące. Zamówienie w styczniu, produkcja planowana na koniec lutego, odbiór w kwietniu.

A skąd wiecie gdzie jest auto i co się z nim dzieje? Dealer was informuje?

Tak, dealer może sprawdzić jaki jest dokladny status.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Odgrzewam kotleta...
Czeka / czekał ktoś na odbiór auta z zamówienia ? Ile czekaliście? Najlepiej konkretnie na transport auta z Tych do dealera ? Dlaczego auta tyle czasu potrafią tam spędzać? Zapełnienie lawety to chyba nie ta kwestia, prędzej brak lawet. Mój dealer 2 auta klientów dostał w tym tygodniu, mojego nie, choć auto od początku 2 tygodnia czerwca jest w Polsce.

Nie jest to kwestia jakiejś papierologii?
Było to co prawda już chwile temu, bo w 2018 ale Stelvio mojego brata stało tam 1,5 miesiąca zanim trafiło do salonu.

W znanym mi przypadku: Giulia Q- zamówienie 20 maja, produkcja w lipcu w Cassino, odbiór -30 października. Czy ktoś czeka na Giulie Q i mógłby podać terminy?

Amortyzatory
Powrót