Łukasz 166
Nowy
- Auto
- Peugeot 406 Coupe 3.0 Była Alfa Romeo 166 2.4
Oszczędne te wasze busso jakoś 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Autostradą dłużej jak dać im ponad 200 to wiadomo że Vki spalą

Szczerze to nie wiem czym były malowane, bo to robił mi zakład co piaskuje, ale wygląda jak zwykła farba. Mam nadzieję tylko, że wytrzyma do kolejnej wymiany rozrządu bez pokazania się rudejbardzo fajnie prezentuje się komora, czym są malowane pokrywy?
Jak tylko mam wolną chwilę staram się coś podziałać żeby auto nie tylko jeździło, ale też dobrze wyglądało i cieszyło oko. Niestety z miesiąca na miesiąc coraz mniej czasu na takie rzeczy.Ładnie to wygląda. Porządek pod maską w porównaniu do mojego bałaganu![]()
Przecież to aluminium więc rudej nigdy nie będzie :sarcastic: ewentualnie może się utlenić (taki szary nalot) ale to proces baaardzo powolny i musiałbyś na prawdę przez wiele lat mieć oborę pod maską zeby się to pojawiłoMam nadzieję tylko, że wytrzyma do kolejnej wymiany rozrządu bez pokazania się rudej