Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Wszystko jest opisane na forum. Poszukaj tematu o sterowaniu radiem z kierownicy - tam była opisana procedura demontażu kierownicy.jeśli tak to jak to sie odkręca
- - - Updated - - -
Biały karbon mam u siebie więc możesz sobie zobaczyć jak to wygląda. Ja osobiście drugi raz bym folią nie okejał , tylko bym pomalował całą konsole. Folia od ciepła zaczęła się odklejać , wychodzić bomble ( wszystko nie zbyt duże , ale jednak ) Jak narazie mam to przez pół roku. Fakt oklejałem 1-szy raz , więc może ktoś kto ma większą wprawe w takich zabawach może zrobiłby to lepjej i dokładniej.
Przy tubach folia się marszczyła , odklejała , wyglądało to na tyle źle że miałem wszystko zrywać....Ale Udało mi się wymyśleć srebrne ringi na tuby i wygląda to lepjej , chociaż widać łączenie w jednym miejscu na tych srebrnych ringach ale jak dla mnie i tak jest spoko.
witam przymiezam sie do oklejenia kierownicy carbonem z 3M, ale nie wiem jak sie do tego zabrac :/ czy demontaż kiery jest konieczny a jeśli tak to jak to sie odkręca i jakie klucze trzeba miec))
nie ma tragedii jezeli chodzi o wyglad ale ja mam inne pytanie-co Ty masz za galke zmiany biegow??Od jakiego modelu bo napewno nie od 159
Czyżbyś to Ty zakupił cały zestaw z 159 TI, który był przez chwilę na allegro?Gdyby ktoś chciał tanie elementy do próbnej renowacji to wrzucam link do moich aukcji.
To może ja sie jeszcze pochwale.Pokaż załącznik 80264Pokaż załącznik 80265Pokaż załącznik 80266jak wam sie podoba?