• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Ciekawe ogloszenia

Może to nie jest do końca temat na ten dział, ale czy ktoś się orientuje, co się mogło stać w maskę temu misiu?

zagato 025.jpg

Lakier zniszczony na słońcu i po latach złazi bezbarwny? Czy to turbo diesel który kiedyś był na forum czy jakiś nowe znalezisko?

Nie, to TS. I stoi w Niemczech. Na pierwszy rzut oka rdzy za dużo nie ma, ale i tak cała do malowania. W dodatku trzeba pojechać po nią lawetą - właśnie próbuję się dowiedzieć, co jej dolega.

Chyba maska jest zabłocona a poza tym przeszła atak chupacabry.

Ostatnio była przez jakiś czas do sprzedania czarna Limited T.Spark ( tu na forum zresztą historia auta tutaj też była opisana ) . Auto pewne co i jak, jeżdżące, zarejestrowane, opłacone, w ciekawej wersji z super felgami. Po przeliczeniu jego ceny na euro za niewiele ponad 600 się nie mogło sprzedać przez dobre 3 tygodnie. To za takiego białego 'kota w worku', do roboty blacharskiej z niewiadomą niespodzianką mechaniczną plus koszta sprowadzenia i plus koszta rejestracji to nie wiem czy bym 200 euro zapłacił.

Za 150 EUR to można w Mediolanie zderzak do 75 America kupić...

A W Lublinie za 300 EUR coś takiego z 1.8 IE:
49572631_2_644x461_alfa-romeo-75-92-r-lublin-zdjecia.jpg

Moja wtopa, że nie kupiłem tego TS-a, którego Piotr Nagórski sprzedawał - tylko lakier do zrobienia (ale w sumie nic pilnego), a reszta tip top i za śmieszną kasę poszła.

Ostatnia edycja:
Zapytaj kolegi co kupił tego TS-a czy była taka tip-top ? raczej top-tip-s

alfa-romeo-75-1-8i-turbo-tcc-1987-241599_3.jpg OGÓLNIE NIE DO DOSTANIA!!!!!!ktoś zainteresowany tymi zderzakami???? Trzymam dla jednego kolegi z forum ale się nie odzywa.... :p
UWAGA !!! nie są nowe... Ale myślę że rarytasik ;)

- - - Updated - - -

A druga sprawa o co chodzi z tą 75 1.8 srebrno-złotą z allegro...co jakiś czas się pojawia...ktoś może mi coś powiedzieć ????? Szukałem ale bez rezultatu :(

Ostatnia edycja:
bry o tej zlotej co za 1500 byla pisano juz ze trup. Michal jutro dzwonie. Z bodykitu evo chyba zrezygnuje narazie wiec mozecie brac

Na forza italia mają chłopaki kompletny pakiet Zender do 75 ( trochę do polepienia ale oddadzą za dobrą cenę ) mi ani jeden ani drugi nie bardzo się widzi. EVO lub IMSA to co innego.

Ostatnia edycja:
Jak chcesz wiedzieć więcej to w sobote na torze jest Youngtimer . Będzie obecny właściciel.

Amortyzatory
Powrót