• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Ciekawe ogloszenia

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
To ja z nieco innej beczki :)U mego kolegi w sklepie zawieruszyło się łożysko koła tylnego do Alfy Romeo 75, 90, GTV firmy SKF. Numer takiego samego łożyska z katalogu Optimala to 802540Cena łożyska 110zł.Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę je wysłać.

@majkel jak byś powiedział w poprzednim tygodniu to brał bym :P tak to szukałem na rozmiar i od Audi 100 (z przodu) wziołem na tył ;P Wymiary te same

Ale pojechał z tym opisem! Po przeczytaniu opisu wydawało mi się, że mi z zaraz oczy wypali piękno pojazdu gdy tylko fotkę otworzę a tu słabizna do tego to wnętrze! Widzieliście dźwignię ręcznego i lakier na tunelu środkowym?! Poprzedni właściciel woził nią złom do skupu?

Widze co jakis czas oferty sprzedazy GTV6 za ok 3 tys euro no i co Wy na to?

- - - Updated - - -

http://www.2dehands.be/autos/autos/alfa-romeo/alfa-romeo-gtv6-132353745.html?list_cat=alfa-romeo&start=123

My na to, że po zakupie 10 tysi trzeba wpieprzyć w blacharkę. A wcześniej 19% na akcyzę i 500 zł opłaty recyklingowej. Potem powinno już pójść z górki ;).
Jak znajdziesz taką bez rdzy (ale tak na poważnie bez rdzy) i której właściciel zgodzi się wpisać 700 EUR na umowę, to gra jest warta świeczki..

Stefan116 - 75 jak to 75, świeci choinką lampek, ale ponad 500 km do domu przejechała jakoś :). Jutro wrzucę jakieś zdjęcia i coś tam napiszę...

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót