Stefan116
Użytkownik
http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-75-1-8-turbo-niedokonczona-odbudowa-i1686976903.html Alfa 75 turbo do roboty ale cena bez minimum 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Nie jest tak źle. Okropnie to wygląda moja.Blacharka wygląda okropnie, jedyne warte uwagi to silnik ze skrzynką dla tych elementów jest godna uwagi o ile są sprawne
Dokładnie... Szkoda, kolejna 75 zgnije w czeluściach czyjegoś podwórka.No to będzie dalej stała bo za tą kasę to można nawet na chodzie coś znaleźć a jeszcze nie spotkałem człowieka który podejmuje się kontynuacji czyjegoś projektu.
A jaka cena jest do zaakceptowania dla Ciebie za te auto?(myslę o dolnej granicy)silnik odpalałem po naprawie komputera, przejechałem tą alfą nawet kilka kilometrów. silnik można odpalić wystarczy przykręcić kolektor z turbiną. Nie napisał bym, gdybym nie odpalał i nie jeździł. nie uważam, że jest warta niewiadomo ile ale za tysiaka się nie sprzeda. W takiej sytuacji już na pewno bym wolał na części.