Ciekawe ogloszenia

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
jakieś pół roku temu były w pozostałych w dziale Alfy za 500zł z oponami, pisałem na forum ale chyba nikt się nie interesował:)

jakieś pół roku temu były w pozostałych w dziale Alfy za 500zł z oponami, pisałem na forum ale chyba nikt się nie interesował:)

O ile się nie mylę to były najpierw do kupienia razem ze 164 2.0 turbo R4 :) Później sprzedały się osobno.

i w dodatku 14ki;)

mi by takie 15'tki pasowały do 75'tki ale więcej niż 400-500 nie są warte

nie wiadomo czy je z tym r4 sprzedał, w sumie wybierałem się do tego gościa bo ode mnie do niego mam niecałe 30 km więc jak znajdę czas to zajrzę bo numer mam:D

Tak, ale przynajmniej masz kompletne auto i wiesz co i skąd jest i możesz się kawałek przejechać a nie kupujesz przyczepkę klocków i układankę. Nigdzie też nie twierdziłem że wymaga mniej wkładu ale chyba normalne że jak za 2 kafle masz auto które da się odpalić i pojechać choćby te kilka km a z drugiej strony układankę to logiczne że każdy weźmie tą w całości i na chodzie.
Polemizowałbym z tym co kto by wybrał, bo to od wielu czynników zależy(szczególnie w kontekście stanu nadwozia) aczkolwiek zgadzam się z tym że z klocki do układanki zawsze będą niedocenione na rynku ;)

Polemizowałbym z tym co kto by wybrał, bo to od wielu czynników zależy(szczególnie w kontekście stanu nadwozia) aczkolwiek zgadzam się z tym że z klocki do układanki zawsze będą niedocenione na rynku ;)
I zawsze będzie brakowało części "klocków".

Daj sobie spokój, nikt Ci nie da tyle kasy co ją wycieniłeś - przynajmniej nie w PL ;) Musiłbyś zejść do ceny, za jaką ja swoją kupiłem to może się chętny znajdzie.

A gdzie ta cena bo coś nie widzę :)

Cena TYLKO dla zainteresowanych - przecież wyraźnie napisane jest ;)

Amortyzatory
Powrót