Stefan116
Użytkownik
http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-75-1-8-turbo-niedokonczona-odbudowa-i1686976903.html Alfa 75 turbo do roboty ale cena bez minimum 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie jest tak źle. Okropnie to wygląda moja.Blacharka wygląda okropnie, jedyne warte uwagi to silnik ze skrzynką dla tych elementów jest godna uwagi o ile są sprawne
Dokładnie... Szkoda, kolejna 75 zgnije w czeluściach czyjegoś podwórka.No to będzie dalej stała bo za tą kasę to można nawet na chodzie coś znaleźć a jeszcze nie spotkałem człowieka który podejmuje się kontynuacji czyjegoś projektu.
A jaka cena jest do zaakceptowania dla Ciebie za te auto?(myslę o dolnej granicy)silnik odpalałem po naprawie komputera, przejechałem tą alfą nawet kilka kilometrów. silnik można odpalić wystarczy przykręcić kolektor z turbiną. Nie napisał bym, gdybym nie odpalał i nie jeździł. nie uważam, że jest warta niewiadomo ile ale za tysiaka się nie sprzeda. W takiej sytuacji już na pewno bym wolał na części.