Sam ogarniesz w 20min.Powiedzcie mi proszę czy montaż racechipa w 2.0 tb Stelvio to zrobię sobie sam czy bardziej do mechanika? Cały czas się łamię czy sobie prezentu na święta nie zrobić.
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Sam ogarniesz w 20min.Powiedzcie mi proszę czy montaż racechipa w 2.0 tb Stelvio to zrobię sobie sam czy bardziej do mechanika? Cały czas się łamię czy sobie prezentu na święta nie zrobić.
Sam ogarniesz w 20min.
Uderz do unitronic. Robią inna moc na N, inna na D.
Masz diesla czy benzynę?
No to ciekawe [emoji16] mi pisali do innegoNapisałem do Unitronic i odpowiedzieli,że mogą zrobić mapę tylko na D
Jak oceniacie tego tunera?
No to ciekawe [emoji16] mi pisali do innego
No tu masz 2 wykresy. Jeden 305/490 a drugi 280/420nm.Mógłbyś objaśnić bo nie widzę gdzie tu normal a gdzie sport?
Ooo.. dokładnie toBo zawsze można w razie porażki w sprincie spod świateł użyć ostatecznego argumentu "ale ja jechałem tylko na N"![]()
Masz żone?Panowie a tak się zapytam dlaczego tak ciśniecie o różne mapy na dna? Przecież mając 1 mapę można jeździć delikatnie i można zapier... Sama mapa nie zmienia charakterystyki trybów dna, nie zmienia zbytnio spalania, nie dodaje spojlerów i ledu pod furą... Gdzie tu sens mieć powiedzmy 180km na a 200 na n a 280 na d? Pytam z czystej ciekawości![]()
A co to znaczy masz zone? Nie nauczyłeś zone jeździć? [emoji41] Że boisz jej się dać auto?Masz żone?
Dajesz jej czasem swój samochód?
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Mysle, ze chodzi tez o prace skrzyni. W D kreci wyzej, zmienia bardzo wyczuwalnie biegi, szczegolnie w trybie manualnym - a nie zawsze bedzie to potrzebne i moze irytowac. Zdecydowanie program bym bardziej potrzebowal do lepszego odpychania sie z dolu i srednich bez zapierdzielania.
Masz żone?
Masz żone?