ijak robić to porządnie
jakiś czas temu generowało problem, znowu zaczął dobrze robić?od Radzika.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ijak robić to porządnie
jakiś czas temu generowało problem, znowu zaczął dobrze robić?od Radzika.
jak narazie nikt inny nie podjął się takiej modyfikacji dociskui jakiś czas temu generowało problem, znowu zaczął dobrze robić?
patent na sprzęgło jest prosty.
jak robić to porządnie czyli wkładać jednomas + tarcza kevlarowa 6 łopatkowa z podwójnym dociskiem od Radzika.
Tyle że w Modpro mam chip za darmo wraz z usunięciem EGR - przysługa za pewną przysługę. Tyle nie wiem czy warto do nich oddawać, jeździłem Alfą 147 150 km zrobioną na 178 Km w modpro i całkiem fajnie szła, tyle że kolega po tym chipie ma marchewki MSCF na desce, błąd przeładowania i nie wiem czy ma to związek z chipem czy np. z overbooste, zmienną geo turbiny, czujnikiem doładowania czy może dziurą w dolocie.daleko do Gliwic nie masz nie rozważałbym innych opcji
Tyle że w Modpro mam chip za darmo wraz z usunięciem EGR - przysługa za pewną przysługę. Tyle nie wiem czy warto do nich oddawać, jeździłem Alfą 147 150 km zrobioną na 178 Km w modpro i całkiem fajnie szła, tyle że kolega po tym chipie ma marchewki MSCF na desce, błąd przeładowania i nie wiem czy ma to związek z chipem czy np. z overbooste, zmienną geo turbiny, czujnikiem doładowania czy może dziurą w dolocie.
- - - Updated - - -
W ogóle jest technicznie możliwe, żeby po chipie wyskakiwał błąd przeładowania ?.
- - - Updated - - -
Tak dla jasności chodzi o firmę http://www.modpro.pl
Wieśwageny i Mercki podobno robią dobrzeJak robią to amatorzy to wlasnie tak sie to kończy. A po chwili silnik robi wielkie bum
to, rób jak robili meśki.Wieśwageny i Mercki podobno robią dobrze