omen
Nowy
sprawdź gruszkę od turbo i wąż miedzy turbo a przepływką bo lubi pękać pod zaciskiem na turbo
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dzisiaj wrzuciłem wirusika w Vtechu. Bardzo mi się spodobało podejście do Klienta w tej firmie, nowy program był najpierw skonsultowany z moimi oczekiwaniami. Sam efekt jest dokładnie taki jak chciałem. Na razie przejechałem 400km i jestem zadowolony z nowych osiągów (moc ze 140 na 165KM, moment na 385Nm i poprawiona charakterystyka, zwłaszcza momentu).
szkoda że moc max przypada już przy 3500obr/min
Sprzęgło znosi 400Nm momentu, dlatego bardziej się liczy właśnie moment obrotowy i jego płaski przebieg w zakresie obrotów. Moc ma drugorzędne znaczenie.
Bezpiecznie można chipować na 170-180KM i jakieś 380Nm
Bez przesady ...
Jest technicznie możliwe żeby po chipie wyskakiwał MSCF. I nawet dobrze że wyskakuje ! Jakby turbo przebijało a tuner amator i ustawiłby limiter tak wysoko że turbo by się rozleciało a błędów by nie było.
Jak było ok i nagle zaczął łapać błąd to masz turbo lub coś "obok" do roboty.
ew. Podnieśli turbo, zapomnieli o limiterze, w to mocno wątpie bo pewnie na pierwszym przejeździe by już wyszło.
Nie zdjęli z vgt. Zostawili po modzie zamiasst najpierw zlogować.
Co nie zmienia faktu ze cześć tonerów robi wszystko na "duże liczby" a potem paliwo w oleju bo nie zaglądał w temperatury w dolocie![]()
Verzonden vanaf mijn iPhone 5s met behulp van Tapatalk