Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Przed wgrywaniem czegokolwiek radze przynajmniej porównać mapy w WinOLS. Ogólnie przy EDC15 wgrywanie gotowca nie jest aż tak ryzykowne ciężko coś popsuć. EDC16 to już inna bajka i chyba nikt tego nie robił z forum samodzielnie.
Szkoda Kolego że nie wrzuciłeś swojego oryginalnego softu.
Miałem akurat kiedyś taką Alfę odczytaną, więc zrobiłem Tobie na szybko moda.
ZMIENIONE:
-limiter momentu obrotowego,
-ciśnienie doładowania,
-ciśnienie na listwie,
-limit ciśnienia doładowania i ciśnienia listwy,
-dawka paliwa przy pedale gazu wciśniętym w ponad 85%
-parę innycha co i o ile - to tajemnica zawodowa
Oczywiście w dalszym ciągu jest to gotowiec - nie jest to maksimum możliwości Twojego auta, ani nie jest to soft idealnie spasowany pod Twoją Alfę.
Oczywiście jeśli będziesz chciał dopieścić program, to zapraszam do Nowego Sącza.
Pozdrawiam
Marek (SS Tuning)
pliczek:
http://www.megaupload.com/?d=2FVWCWPO
Daj znać jak się zachowa auto po wgraniu
Witam! czy ktos posiada jakąs dobrą sprawdzona mapke do AR 156 2,4 JTD o numerze sterownika 0 281 010 022 ?
...tu jest "mapka"...może odnajdziesz drogę ....do jakiegoś "ogarniajacego" tunera
http://mapa.pf.pl/zaplanujtrase.html?client=adword-pf&gclid=CP2OrrfmrZ0CFdKCzAod6BW86Q#
...może się przydać...jak już "naprawisz" sobie sterownik nową mapką wgraną super allegrofejsem...![]()
Witam! czy ktos posiada jakąs dobrą sprawdzona mapke do AR 156 2,4 JTD o numerze sterownika 0 281 010 022 ?
...ooo...i zaczynasz mówić z sensemzanim zaczniesz poszukiwania jakiegos gotowca zrob podstawowa diagnostyke co by zobaczyc czy z fura wszystko w porzadku ...
...ooo...i zaczynasz mówić z sensem![]()
No bo jak można wgrywać mapy lub chipować auto bez uprzedniej diagnostyki/ sprawdzenia w jakiej kondycji jest silnik i osprzęt. To priorytet![]()
No bo jak można wgrywać mapy lub chipować auto bez uprzedniej diagnostyki/ sprawdzenia w jakiej kondycji jest silnik i osprzęt. To priorytet![]()
OT.Spanky czy ja cię nie znam z forum seata?? END OT