Chip tuning - Mapy

• Autor wątku Autor wątku Kayrol
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
a jak się ma sprawa ze 166 2.4 jtd 136KM? :) bo tak czytam temat i chyba nic się nie przewinęło :)

witam wszystkich kolego Marek (SS Tuning) dzisiaj probowałem wgrac soft do swojej alfy ale nie chciała mi zapalic a czy przy wrywaniu mam zaznaczyc program all czy ma zostac program data??przesłałem moj orginalny soft jak bys miał czas cos przerobic to bym był bardzo wdzieczny:) pozdrawiam

probowałem na all program ale niechce odpalic na tym sofcie a szkoda;(

własnie nie wiem ale jutro musze sprawdzic ale zaraz przy zapalaniu pojawiły sie błędy takie jak abs,esp i cos tam jeszcze juz nie pamietam..

alfa 1999 2,4 136KM EyAlfa736B.787

Jaka jest moc tej mapy dla tego modelu? Nigdzie nie mozna znaleźć

Co do tamtego pliku, co alfa nie chciała odpalic - inne sw jest w pliku ode mnie, a inne w Twoim ECU - dlatego że z początku nie umieściłeś ori pliku (o czym wspomniałem).

Co do ostatniego pytania o plik do 2.4 JTD po fragmencie nazwy "Ey" wiadomo, że plik pochodzi z jakiegoś "tjuning zarżnij silnik dividi".

mapa

To podpowiedz cos dla 2,4 jtd 136 KM. Jakiś delikatny gotowiec.

Ostatnia edycja:
Co do tamtego pliku, co alfa nie chciała odpalic - inne sw jest w pliku ode mnie, a inne w Twoim ECU - dlatego że z początku nie umieściłeś ori pliku (o czym wspomniałem).

A tego mojego co wrzuciłem(org) nie przerobił bys mi tak jak przerobiłes tamten jakos bym sie dogadali pzdrawiam:)

2.4 JTD bardzo ładnie się podnosi ;)
W razie zainteresowania mapami piszcie na PW ;)

Amortyzatory
Powrót