A wiec znalazlem na sterowniku takie numery
55198815
156 486D1CBCA 16V
Tam siedzi kolego edc16c8 - zycze powodzenia przy flashu tego auta gallettem czy innymi wynalazkami o zawartosci mapy juz nie mowie...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
A wiec znalazlem na sterowniku takie numery
55198815
156 486D1CBCA 16V
Witajcie !
Posiadam Fiata Stilo JTD o numerze sterownika i sofcie : 820 ; 337
oczywiście to znany edc15, miałby ktoś chwilę z kolegów mających większe pojęcie to mapach niż ja i rzucenie okiem na tę które zamieszczam poniżej ?
http://sendfile.pl/8917/Forum.zip
w środku są 2 mapy pierwsza oryginalna druga modowana, ponazywane odpowiednio.
Chętnie posłucham czy warto wrzucać to do sterownika czy nie, z tego co wiem to mapa jest nieprzesadzona i raczej lajtowa, ale wrzucać byle czego nie będe przed posłuchaniem mądrzejszychgłownie zwracam sie do kumających
![]()
Nie odpowiem Ci na twoje pytania Kolego, ale domyślam się, że zaraz Cinek napisze, że mapa do niczego się nie nadaje i lepiej przyjechać do niego....
Nie odpowiem Ci na twoje pytania Kolego, ale domyślam się, że zaraz Cinek napisze, że mapa do niczego się nie nadaje i lepiej przyjechać do niego....
Pokaż prosze w ktorym miejscu cos takiego napisałem? W innym przypadku daruj sobie wycieczki osobiste.
Ten sam temat, np. posty:205, 212, 215...itd
a tutaj zaczyna się reklama: 224
Osobiście nic do Ciebie nie mam i doceniam, że masz dużą wiedzę w kwestii modów, ale nie rozumiem dlaczego jesteś tak negatywnie nastawiony do własnoręcznych modów.
mercedesa clk 230 kompressor wie ktoś jak podkrecic ?![]()