Mateusz LKR
Nowy
Niedługo i tam nadrobię
W poszukiwaniach mam 166 lub 159, także niedługo się pochwalę
W poszukiwaniach mam 166 lub 159, także niedługo się pochwalę
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Internet, internet i jeszcze raz internet. Mi tej wiedzy co mam nikt nie sprzedał - sam wykopałem. Nawet czytając fora i mając nazwy idzie się dowiedzieć nawet co do czego służy - powpisuj nazwy w google, to podpowie. Ale jak już padło hasło r/w to raczej czytał coś o tym sprzęcie... Tyle że jest jeszcze jeden drobny szczegół - wiedzy nt obróbki wsadów nikt nie sprzeda. Właśnie z tego są pieniądze w tej branży...
winols za free? kess za 600 zł? gdzie Ty masz takie ceny? to kosztuje grube tysiące, zresztą ani kess ani mpps nie ogarną sterownika na stole. a na forach wiedzy odnośnie szukania map w sofcie w konkretnych sterownikach nie znajdziesz, także możesz sobie odpuścić - znajdziesz co najwyżej czym się sugerować i jak mniej więcej szukaća dpf i egr nie wyłączysz programowym switchem. są magiczne programy typu ecusafe, ale to robi taki burdel, że szkoda gadać - np przez wycięcie sporej części tablicy błędów. taka wiedza kosztuje i nikt jej za darmo nie odda...
ps. nie skomentuję korelacji między obsługą programu a jego możliwościami.
no straszneaa ciągle tylko gadacie że taka wiedza kosztuje i nic poza tym się na tym forum nie dowiedziałem.. Czas poszukać u ruskich dzięki panowie
Fajnie tak, przyjść na forum i się rzucać za to, że nikt nie mu napisać wprost gdzie znaleźć które mapypowodzenia u ruskich życzę, tam też takich informacji nie ma.
no i zapewniam że u ruskich jest wszystko tylko ciężej się szuka
no straszneaa ciągle tylko gadacie że taka wiedza kosztuje i nic poza tym się na tym forum nie dowiedziałem.. Czas poszukać u ruskich dzięki panowie