Chip tuning - Mapy

• Autor wątku Autor wątku Kayrol
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dobra mam pytanie ktoś ma mapy oryginalne do 159?? bo mam belga a chciałbym mapę europejską bo jest troche inna mapa chyba z tego co sie orientuje czyli rozumiem że jest mniejsza i bardziej skrojona czyli np czegoś tam brakuje ??:) jakby się znalazła to podam HW i SW bo to trzeba :) ale interesuje mnie tylko oryginał z 150 bo moja belgijska niby ma te 136 :)

Witam Panowie. Ma może ktoś wsad do GIULIETTA 1.4 T 120PS ??? coś w eco , max do 150 PS , - boję sie wiecej zawirusować żonie ;)

a może coś do 159 1.9 8v 88kW się znajdzie? :)

Witam ma ktoś orginalną mape do alfy gt 1.9 jtd 150km rocznik 2004 ?? lub tez orginal bez egr :) , jakies mocniejsza mapa tez mile widziana :D

Witam ma ktoś orginalną mape do alfy gt 1.9 jtd 150km rocznik 2004 ?? lub tez orginal bez egr :) , jakies mocniejsza mapa tez mile widziana :D
cinek pewnie gdzieś mój fabr. ma
a nie fabr. to chyba nie da :-) bo to raczej nie na tym polega żeby wrzucić gotowca do autka o niewiadomych możliwościach i o niewiadomym stanie podzespołów
no ale nie wnikam

Wiem że gotowce to kupa :D ale potestowałym bym , zawsze mozna wrocic do orginału :D

Ma ktoś mapke do 1037372048 ?? orginalna z egr off lub jakiegos moda :D >??
http://www.sendspace.pl/file/5fa656eb6c4c36e2afea23f/1037372048
oto moja mapa jaka była w aucie z taka mapa juz auto kupilem . Dzisiaj wgralem orginal i ku mojemu zaskoczeniu auto na tej pierwszej mapie szło lepiej , duzo lepsza góra ciągnoł równo i do konca a teraz po wgraniu ori czuć ze góra dużo słabsza :(( ale ciekaw jestem jakie spalanie wyjdzie :P

Ostatnia edycja:
Ale że co? Masz gotową mapę i chcesz wgrać ? Jak coś to za kilka tygodni na weekend będę w Lublinie.

Wiesz ktoś kiedyś na tym forum zapodał kilka map pod mój silnik i chciałem sprawdzić jak sie sprawuja a nie mam kabla do tego no i umiejetnosci i nie chce nic spier....
a w lublinie nie wiesz kiedy dokladnie bedziesz? ja tez tam bede za jakis czas bo na stale to poznań

Radzę ci zainwestować ciut kasy i mieć porządnie zrobione. Bo później pojawiają się kwiatki na forum a to turbo osiąga 2900mbara a to dawka powietrza na stałe na 1200mbar.
Jak coś to PW.

Radzę ci zainwestować ciut kasy i mieć porządnie zrobione. Bo później pojawiają się kwiatki na forum a to turbo osiąga 2900mbara a to dawka powietrza na stałe na 1200mbar.
Jak coś to PW.
Jezu, w końcu jakiś głos rozsądku w temacie... I delikatna poprawka, jak już to 2200mbar, raczej ciężko o 0,2b doładowania pod obciążeniem ;) Gotowce to zazwyczaj wysadzenie motoru, wziąłem kiedyś kilka do znajomego i każdy był morderstwem dla silnika...

Jak coś to PW.

chyba 1200mg/wt :>, ale to akurat nie jest tak szkodliwe jak skoki doladowania lub tuning typu + 10mm3 paliwa i +300mBar doladowania do tego :P

Amortyzatory
Powrót