Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W trasie nie używa się dwóch pierwszych biegów blisko odcinkiTrochę głośno w środku - jak się tym jeździ długie trasy? Nie przeszkadza?
Bo chce założyć DS2500 na przód niebawem.ale po co (aż) DSy na tył?
Taki zestaw polecił mi Leszek Wójcik. Wierzę mudo przyszłego roku to te DSy na tyle zdążą się ukruszyć/zetrzeć tarczę![]()
Straszna to jest czarna Brera aka Plamawszystko fajnie ale jednak są ładniejsze felgi w palecie do brery szczegolnie z końcówki produkcji bo te szprychy mi sie nigdy nie podobały a czarne wogole wygladaja strasznie
![]()
Taki zestaw polecił mi Leszek Wójcik. Wierzę mu Przy normalnej eksploatacji tylny zestaw powinien starczyć mi na kilka lat.
No to śledź temat za pół roku - będą wyzwiska na Ferodohehe, skądś to znam, o Pelikańskim nie opowiadał? mnie Lechu polecił w 2002 na tył DS2000 (odpowiednik dzisiejszych Perf-ów). Założone na tył do zwykłej (nowej) tarczy, jeżdżone cywilnie + średnio raz w miesiącu jakieś lotniskowo-torowe pojeżdżawki. Po pół roku po prostu zaczęły się kruszyć, nie tracąc zupełnie nic na grubości.