Brerrrrra V6

Jakby co, to wymieniłem wszystkie zdjęcia w pierwszym poście na bardziej dopracowane wersje ;) Wciąż nie jest idealnie - nie potrafię dobrze obrabiać fotek...
Jak razem z Piotrkiem zbierzemy komplet fot, to pojawi się paczka do ściągnięcia :)
Pzdr

no teraz nie można się do niczego przyczepić. mam nadzieję że dałeś kilka fotek na comiesięczny konkurs ;)

Rewelacja!! Niebieski kolor auta to jest to ;-)

Chyba trzeba się zakraść w nocy i pomóc temu tłumikowi się przepalić:D

Jako częsty pasażer ów pojazdu dopiszę się i ja. Brera jest absolutnie fantastyczna, moja fascynacja tym egzemplarzem wciąż nie przeminęła. Wg mnie zestawienie niebieskiego lakieru i czarnych kół jest bardzo udane, wygląda niemal fabrycznie choć nieco bardziej agresywnie, co pasuje do charakteru auta. Ogromny szacunek należy się także właścicielowi, który szalenie dba o każdy detal Brery nie szczędząc czasu i pieniędzy. Bless :)

Zrobione w dobrym guscie - z umiarem i ze smakiem - cos takiego sam osobiscie lubie:)

Przepiękna!

Przepiękna, nic dodać nic ująć. Dodatkowo mam to szczęście, że codziennie rano mogę ją podziwiać na żywo:) Przy okazji pozdrawiam sąsiada:) A tak się zastanawiałem kto też tym cudem jeździ.

Przepiękna, nic dodać nic ująć. Dodatkowo mam to szczęście, że codziennie rano mogę ją podziwiać na żywo:) Przy okazji pozdrawiam sąsiada:) A tak się zastanawiałem kto też tym cudem jeździ.
Witaj sąsiad! Tyle Alf na naszym parkingu a myślałem, że jestem jedyny na forum. Pozdrowionka :)

Jak Cię którymś razem przyuważę, to pozwolę sobie z bliższej odległości to cudo obejrzeć :)

a z przyjemnością, jednak w temacie cargo jestem mało obeznany a teren duży:) może 19:30 w garażu?
Pozdr.

Amortyzatory
Powrót