Brerrrrra V6

Noooo skąd ja znam te auto :D:D Felgi na czarno pomalowałeś czy były takie ? ;)
Odnowiłem i pomalowałem :) Jak widzisz naprawiłem też w końcu wgniotkę na błotniku :P

---------- Post added at 21:14 ---------- Previous post was at 21:10 ----------

bo? głośniej zawodzi swoim długim skokiem?
mi tam wystarczy, że brzmi lepiej niż 99% aut na polskich drogach ;)

Powiem tak...
Silnik z omegi,
kolor taki jak nie z Alfy,
ciężka
i wogóle jakaś taka fe.. :)
Ale i tak zamieniłbym ją na 164 (tak sprzedałem się - wiem!) :D

Na wstępie jeszcze raz wielkie podziękowania dla Jonasza za poświęcenie związane z rannym wstawaniem i znaleziony czas. Brera robi na żywo oszałamiające wrażenie, i wyglądem, i brzmieniem, i osiągami... wciąż jestem mocno podekscytowany;)

Męczyłem Jonasza o tą sesję, oj męczyłem, więc i wypadałoby się przyznać do popełnionych fotek, z chęcią wysłucham Waszych opinii ;)

tb_brera5b.jpgtb_brera1a.jpgtb_brera_hdr1.jpgtb_brera2.jpgtb_brera4.jpgtb_brera3.jpgtb_brera11.jpgtb_brera8b.jpgtb_brera10b.jpg

Ostatnia edycja:
1. Kolor piękny. Prawie mój ulubiony. Troszkę za jasny. Aż się dziwię, że tak to wygląda genialnie. Na allegro była/jest inna błękitna i wygląda paskudnie.
Czarna felga rządzi!
2. Zróbcie paczkę zdjęć w dużej rozdzielczości!!! I dajcie linka do ściągnięcia. Myślę, że dużo osób chciałoby mieć coś "takiego" u siebie na pulpicie! Teraz mam TZ3 i chętnie bym zamienił na tą brerę.
3. Piękna jest.

Najładniejsza Brera na forum. 1750 TBi i byłby dla mnie ideał. :)

Kto widział jakąkolwiek Brerę na żywo, to wie, że jeżeli na zdjęciach wygląda bardzo dobrze, to na żywo jeszcze lepiej ;)
Twoja oczywiście też się świetnie prezentuje - bardzo ciekawy jestem tego koloru, bo na żywo jeszcze takiej Brery nie widziałem :) Kiedyś gdzieś czytałem, że Brerze jest świetnie w każdym kolorze (choć moim zdaniem w czarnej na pierwszy rzut oka umykają przetłoczenia...).
Jedyne co mnie nie przekonuje, to kolor felg, bo same felgi są jak dla mnie chyba najładniejsze z jakimi wychodziła Brera (no może poza grafitowymi telefonami z wersji TI ;) ) - ale ja nigdy nie przepadałem za czarnymi felami...

Jedyne co mnie nie przekonuje, to kolor felg
Ja zostałem brutalnie namówiony na tą odmianę i nie żałuję ;) Możliwe, że dołożę do kompletu delikatne przyciemnienie tylnej i tylnych bocznych szyb.
Brerkę czeka też nabłyszczanie lakieru. To też poprawi wizualne zestawienie z czarnymi felgami :)

ps. dzięki wszystkim za opinie :)

Ja zostałem brutalnie namówiony na tą odmianę i nie żałuję
Być może na żywo bardziej by do mnie trafiły, ale po prostu ten wzór felg baaardzo mi się podoba, a moim zadaniem mnóstwo szczegółów tych pięknych felg w czerni ucieka - ale jednak wielu czarne fele bardzo się podobają, jak Tobie też, to wszystko jest ok ;)
Możliwe, że dołożę do kompletu delikatne przyciemnienie tylnej i tylnych bocznych szyb.
A to akurat popieram - sam o tym zresztą myślałem ;)

Piękna :) Choć jeśli miałbym kupować to wolałbym w kolorze Rosso :)

Pozdrawiam i gratuluje :)

GENIALNA!!!! .... nie dość że auto samo w sobie śliczne to jeszcze tu przez Ciebie dopracowane na czarnej feldze robi piorunujące wrażenie! Tylko słyszałem że wir w baku ma;D i że wskazówka od paliwa to przy ostrej jeździe potrafi w oczach opadać;D

Chyba już wiem, dlaczego tak mi się spodobała...

snc00218.jpg

Moja Brera. :D Tu na zdjęciu ze swoją starszą koleżanką - Julką Pająk.

PS To chyba będzie drugi egzemplarz w Polsce w tym kolorze. :P

no to ja tez sie pochwale... zeby wszystkie Brery w kupie byly!!!!

to jak bedzie mozna wstawic fotki , bo wlasnie teraz sie nie da:(

no udalo sie wstawic fotki:) no wiec mamy juz na forum kilka Brerek:D a wsumie to 5 ktore juz znam, czyli Pafki, Jamrozwa, Yonasha, Sebotta no i moja:D

Załączniki

• brera1.jpg
    brera1.jpg
    93.8 KB · Wyświetleń: 167
  • brera2.jpg
    brera2.jpg
    90.8 KB · Wyświetleń: 132
Ostatnią edycję dokonał moderator:
Piękne te Brerki w naszym gronie , i ja mam kilka :)

Załączniki

• brerki tez.jpg
    brerki tez.jpg
    43.7 KB · Wyświetleń: 210
zdjecia super. bardzo mi sie podobaja.
miejsce wybrane celowo czy przez przypadek? bo jak dla mnie Bera idealnie na nim wygląda !

a dziękuję:) miejscóweczka wypatrzona trochę przypadkowo, wcześniej była/nadal jest przygotowana inna. Ale że ta mi bardzo pasowała do agresywnego charakteru Brery, a i dla Yonasha brzmiało interesująco więc się wybraliśmy. A na tą pierwotną miejscówkę też jeszcze przyjdzie czas, efekty na pewno opublikujemy:)

Amortyzatory
Powrót