BOCHNIA- ilu nas jest?

ok :) mam tylko nadzieje ze przetrwam w Bochni z kierownica po drugiej stronie ;)
Sąsiad ma "angolskiego" Fordziaka i jakoś nim śmiga, więc chyba dasz radę. Gorzej z wyprzedzaniem chyba :P.

Dopiero teraz zczaiłem, że pisałeś, że będziesz po 24 września dopiero, coś się zmieniło?

Ok, no w takim razie do zobaczenia w niedzielę (mam nadzieję, że w większym gronie).

jakie miejsce proponujecie? :)
zastanawiam sie gdzie parkowac w okolicach ul. sw. Leonarda ;) macie moze jakies pomysly? :P pamietam ze ludzie wracajacy z pkp czesto niszczyli auta :/ boje sie ze przez irlandzkie blaszki tez moze komus cos wpasc do glowy :/

Myślę, że można na początek ustawić się na górnym parkingu GR. Może zróbmy listę.

26.08.12, g. 18:00 - górny parking Galerii Rondo
1. Foox
2. Arthrm

26.08.12, g. 18:00 - górny parking Galerii Rondo
1. Foox
2. Arthrm
3. bumarc

Miło się było spotkać w coraz większym gronie :) Oby nasza frekwencja rosła w siłę. A tu kilka fotek od Majki

dsc01901pt.jpg

dsc01900eq.jpg

dsc01899t.jpg

dsc01897hy.jpg

dsc01898vx.jpg

dsc01896m.jpg

dsc01895dl.jpg

spokojnie kolego:) są plany na częstsze spotkania w solnym grodzie wiec myśle że jeszcze nie raz sie spotkamy :) tym co byli dzieki za spotkanie i mam nadzieje na kolejne w coraz to większym gronie :)

Widzę że frekwencja dopisała , niestety ja się nie dopisywałem bo cały week pracowałem na 2 zmiany :/

do srody :) w sobote slub :) dzisiaj odbieram samochod od mechanika :) tym samym polecam ogromnie mechanika w małym wiśniczu :
Adres:
Wiśnicz Mały 102
32-720 Nowy Wiśnicz
zobacz na mapie

Dane kontaktowe:
tel. 14 685 66 19; 603 777 028

pelny profesjonalizm :) super ceny :) tam gdzie dalo sie naprawic to naprawil zamiast wymieniac na nowa czesc :)

Kto parkuje czarna 156 przy tym nowym bloku na Leonarda?:)

Ostatnia edycja:
przepraszam za post pod postem ale pojdzie temat w gore i moze ktos zobaczy :P

porusza sie dzisiaj ktos w okolicy galerii rondo albo rynku? ;)

wczoraj wracajac z Niepolomic widzialem alfe 156 przed fl na bochenskich tablicach, mrugnąłem światlem ale jedyne co zobaczylem w oczach kierowcy to zdziwienie ;) moze chodzilo o to ze kierowca byl po drugiej stronie ;)
jak stoje na swiatlach to ludzi strasznie zagladaja mi do samochodu ;)

porusza sie dzisiaj ktos w okolicy galerii rondo albo rynku? ;)
Szkoda, że forum przeglądam raczej późną niż wczesną porą. Jutro, a właściwie dziś bd w okolichach GR.

wczoraj wracajac z Niepolomic widzialem alfe 156 przed fl na bochenskich tablicach, mrugnąłem światlem ale jedyne co zobaczylem w oczach kierowcy to zdziwienie ;) moze chodzilo o to ze kierowca byl po drugiej stronie ;)
jak stoje na swiatlach to ludzi strasznie zagladaja mi do samochodu ;)
W Bochni, przynajmniej ja to spotkałem się z małym odzewem na pozdrowienia, raz nawet mi kobitka kazała popukać się po czole jak stojąć za nią mrugałem do niej :P.

Nie jest zle ;) wczoraj czarna 166 na Jana odmrugnela ;)
Foox jaka masz alfe 147? na kowalskiej stoi jakas bordowa po FL.

moje auto jest juz jak nowe ;) dzisiaj zafundowalem jej nowe opony dębica, wczesniej wymienilem cale przednie zawieszenie + sprzeglo+ filtry z olejami

Ostatnia edycja:
Na wcześniejszej stronie masz moją Belle sfotografowaną. Szaro-stalowa 147 przed FL, ramki klubowe KBC 20204 (to tak jakbyśmy się mijali czasem gdzieś :P ).

Ja na szczęście mam do wiosny spokój z zwieszeniem.

Amortyzatory
Powrót