BOCHNIA- ilu nas jest?

panowie ja też odpadam :/ ten tydzień całkowicie odpada :/ następny to nie ma sprawy :)

ok to jak coś to ustawimy się dopiero w następnym tygodniu :(

Następny tydzień to mi obojętne kiedy :D ustalcie termin i godzinę i ja jestem :)

W nast tygodniu to jestem nad morzem.

A co Żegociny to wstępnei bym się przejechał.

Koledzy mam taką propozycje, co Wy na to jak byśmy robili tak że w jeden dzień spot będzie w Bochni na parkingu Galerii Rondo a w drugi tydzień w Brzesku na parkingu obok Sklepu Lidl ? ;p i tak na zmianę?:P

Jak najbardziej jestem za :) Tylko musimy jakas dobra poore wybrac bo teraz te masakryczne korki od Łapczycy az za Brzesko to poprostu paranoja;p

Jak najbardziej jestem za :) Tylko musimy jakas dobra poore wybrac bo teraz te masakryczne korki od Łapczycy az za Brzesko to poprostu paranoja;p
Można objechać bocznymi, nie jest źle. A po 18, jak jechałem w środę miałem pustą drogę, w 15 min byłem w Brzesku.

Norbert wpadnijcie jutro na 17 do brzeska pod Lidla z Bumarc bo my się spotykamy z chłopakami :)

ktos chetny na spotkanie Alfozakreconych w okolicach Bochni po 25 wrzesnia? :) bede w Polsce swoja Alfa od 24 sierpnia ;)
trabic jak zobaczycie Alfe na irlandzkich blaszkach ;)

Ostatnia edycja:
ja jestem w sumie z okolic Brzeska, bliżej miejscowości Dębno :) więc dla mnie to obojętne czy to Brzesko czy Bochnia :) no w sumie my organizujemy sobie takie większe zloty z chłopakami z Tarnowa i Okolic :)

dokładnie to Łoniowa ;p hmm no ostatnio mieliśmy mini zlot 2 samochody z bochni były ;p ale jeszcze ktos miał być ale sie nie zjawił :)

No to jest nas już 2 :P. Jeszcze parę osób i można jakiegoś grilla rozkminiać.

Amortyzatory
Powrót