Arthrm
Nowy
- Dublin, Ireland, Ireland/Kraków, Bochnia
- Auto
- Alfa Romeo 159 1.9 JTS Sportivo,
ok
mam tylko nadzieje ze przetrwam w Bochni z kierownica po drugiej stronie 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Sąsiad ma "angolskiego" Fordziaka i jakoś nim śmiga, więc chyba dasz radę. Gorzej z wyprzedzaniem chybaokmam tylko nadzieje ze przetrwam w Bochni z kierownica po drugiej stronie
![]()
To prawda, tylko trzeba jakoś zachęcić ludzi do spotów.swoja droga... bardzo duzo alf jezdzi po Bochni![]()
Szkoda, że forum przeglądam raczej późną niż wczesną porą. Jutro, a właściwie dziś bd w okolichach GR.porusza sie dzisiaj ktos w okolicy galerii rondo albo rynku?![]()
W Bochni, przynajmniej ja to spotkałem się z małym odzewem na pozdrowienia, raz nawet mi kobitka kazała popukać się po czole jak stojąć za nią mrugałem do niejwczoraj wracajac z Niepolomic widzialem alfe 156 przed fl na bochenskich tablicach, mrugnąłem światlem ale jedyne co zobaczylem w oczach kierowcy to zdziwieniemoze chodzilo o to ze kierowca byl po drugiej stronie
jak stoje na swiatlach to ludzi strasznie zagladaja mi do samochodu![]()