BOCHNIA- ilu nas jest?

Hm nikt nie potwierdził obecności ?! ;p

A po co potwierdzać - kto ma być to będzie i tyle - np. ja się pojawię - tylko jak coś to środkowy parking bo na górze nas wysmaży jak na patelni :)

- - - Updated - - -

Dziękujemy za miłego spota i za rundkę po rynku :) Do zobaczenia wkrótce a tu link do dzisiejszych fotek http://imageshack.us/g/14/dsc01480n.jpg/ :)

Ja również dziękuję za miłe spotkanie :) było mi miło poznać nowych AlfoManiaków :D do zobaczenia na kolejnych Zlotach :)

Było nas 3, ale i tak było fajnie. Był to pierwszy spot bocheński, od czegoś trzeba zacząć. Mam nadzieje, że na kolejnym będzie nas więcej.

Zgodnie z tym, o czym gadaliśmy zrobiłem wstępny szkic ulotki promocyjnej forum. Wszelkie uwagi mile widziane. Postawiłem na prostotę i czarno-białe kolory.

Mogę przesłać zainteresowanym na @

Kiedy się znów zjeżdżamy ? :D

Może wstępnie 24? Też jakoś pod wieczór?

Michał, a jak ulotka, będzie?

kurczę ja odpadam wtedy dopiero mam wolne 26 :(

Widziałem ulotkę i powiem Ci że bardzo ciekawy pomysł naprawdę dobra robota Norbert :)

Koledzy zapraszam na spot w niedzielę 22.07 w Tarnowie na Górze Św. Marcina, im więcej nas będzie tym fajniej no i bardzo miło będzie mi poznać więcej miłośników Włoskiej Marki :)! Michała(Pliszka) już znam i mam nadzieję, że się pojawi, a wesele nie będzie przeszkodą no, a tym bardziej Was będzie miło mi poznać! :)

Koledzy zapraszam na spot w niedzielę 22.07 w Tarnowie na Górze Św. Marcina, im więcej nas będzie tym fajniej no i bardzo miło będzie mi poznać więcej miłośników Włoskiej Marki :)! Michała(Pliszka) już znam i mam nadzieję, że się pojawi, a wesele nie będzie przeszkodą no, a tym bardziej Was będzie miło mi poznać! :)

Tak my się już znamy i nasze Belle również :D Ja myślę ze się pojawię na pewno a kolegów z Bochni zabiorę ze sobą :D Hm a tak w ogóle to Hubercie ładnie sie prezentuje Bellka na tych aluskach oglądałem :D

Tak my się już znamy i nasze Belle również :D Ja myślę ze się pojawię na pewno a kolegów z Bochni zabiorę ze sobą :D Hm a tak w ogóle to Hubercie ładnie sie prezentuje Bellka na tych aluskach oglądałem :D

dzięki ale te śruby coś mnie niepokoją bo raz jak dokręcam to się kręcą cały czas, a następnym razem nawet ich nie ruszę i nie wiem o co chodzi ;x w każdym razie widzimy się w niedzielę ;) jbc mogę po Ciebie pojechać :D!

dzięki ale te śruby coś mnie niepokoją bo raz jak dokręcam to się kręcą cały czas, a następnym razem nawet ich nie ruszę i nie wiem o co chodzi ;x w każdym razie widzimy się w niedzielę ;) jbc mogę po Ciebie pojechać :D!

wiesz ja słyszałem dużo na temat tych śrub, że nie są za bezpieczne i przy większych prędkościach trzęsie kierownicą ale hmmm przetestujesz to będziesz wsyzstko widział jak śmiga Bellla :D hhaaa noo tak tak w niedzielę się widzimy ja bym wolał żeby to była godzina 15 może wytrzeźwieję ;p

no to widzimy się w niedzielę ;) ja na Ciebie poczekam :d ale weselną musisz przywieźć :D

Ja w niedziele niestety mam popołudniową zmianę, więc niestety nie dam rady. Śledzę na bieżąco forum i jak tylko dam radę to wpadnę na jakiś spot.

A jeśli chodzi o mini-spocik w Bochni to 26 może być, jak najbardziej.

no to widzimy się w niedzielę ;) ja na Ciebie poczekam :d ale weselną musisz przywieźć :D

no postaram się być,zależy mi bardzo ale wszystko wyjdzie jak wstane i czy wstanę ;d haha postaram się cos przywieść chociaż pewnie nad ranem juz nie bd mógł patrzeć na szkło ;d jakiekolwiek :D

- - - Updated - - -

Ja w niedziele niestety mam popołudniową zmianę, więc niestety nie dam rady. Śledzę na bieżąco forum i jak tylko dam radę to wpadnę na jakiś spot.

A jeśli chodzi o mini-spocik w Bochni to 26 może być, jak najbardziej.

no to 26 zaklepane. będziemy jeszcze w kontakcie o której godziny, bo miejsce to samo ?:)

Miejsce to samo a jeśli będzie padać to pięterko niżej :)

No to co by jakimś konkretem zapodać to tak.

26.07.2012, g. 18:00 - górny parking Galerii Rondo (w razie kaprysów pogody poziom niżej)

1. Bumarc
2. Michał(Pliszka)
3. Foox
4. ...

Amortyzatory
Powrót