Michał(Pliszka)
Nowy
- Auto
- Były:Alfa Romeo 156 2.0 155 KM | Alfa Romeo 147 1.6 105KM JEST - Alfa Romeo 159 1,9 JTS
Hm nikt nie potwierdził obecności ?! ;p
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Koledzy zapraszam na spot w niedzielę 22.07 w Tarnowie na Górze Św. Marcina, im więcej nas będzie tym fajniej no i bardzo miło będzie mi poznać więcej miłośników Włoskiej Marki! Michała(Pliszka) już znam i mam nadzieję, że się pojawi, a wesele nie będzie przeszkodą no, a tym bardziej Was będzie miło mi poznać!
![]()
Tak my się już znamy i nasze Belle równieżJa myślę ze się pojawię na pewno a kolegów z Bochni zabiorę ze sobą
Hm a tak w ogóle to Hubercie ładnie sie prezentuje Bellka na tych aluskach oglądałem
![]()
dzięki ale te śruby coś mnie niepokoją bo raz jak dokręcam to się kręcą cały czas, a następnym razem nawet ich nie ruszę i nie wiem o co chodzi ;x w każdym razie widzimy się w niedzielęjbc mogę po Ciebie pojechać
!
no to widzimy się w niedzielęja na Ciebie poczekam :d ale weselną musisz przywieźć
![]()
Ja w niedziele niestety mam popołudniową zmianę, więc niestety nie dam rady. Śledzę na bieżąco forum i jak tylko dam radę to wpadnę na jakiś spot.
A jeśli chodzi o mini-spocik w Bochni to 26 może być, jak najbardziej.