BOCHNIA- ilu nas jest?

trzymaj sie tej mysli ;) ja po pierwszej alfie niestety zmienilem na seata cordobe i strasznie zalowalem... po 6 miesiacach wrocilem do alfy :P
w jakich okolicach zwykle poruszasz sie bella? ;)

GR, centrum i trasa Brzesko - Bochnia.

PS: W sobotę też mam wesele, bd bawił się w Kasztelu :P.

heya kiedy jakieś spotkanko??
co by omowić jakąś strategie jak zwerbować wieksze grono zarażonych virusem ??
jest ktoś chętny??

moze sie jeszcze zalapie ;) chociaz jutro juz slub ;) a wieczorem ubieramy z dekoratorem alfe ;) auto wlasnie umyte na myjni bezdotykowej.... niestety po tym mysciu i woskowaniu musialem sam umyc :/ zacieki...zacieki...zacieki... mimo tego ze wosk i nablyszczacz podobno same wysychaja i nie zostawiaja sladu :/

kolo myjni podjechala blisko alfa 147, czarna z przyciemnianymi szybami ;) czulem sie obserwowanay ale kiedy sie usmiechnalem glowa kierowcy szybko uciekla ;)

bo z własnego doświadczenia wiem ze myjnia bezdotykowa jest tak jakby praniem wstępnym :) poza tym nikt ci tak nie wypucuje jak sam to zrobisz:)
a ilość alfistów w Bochni mam nadzieje że bedzie rosła :)

Byleby na forum zawitali;)

jezeli bedzie ktos jutro widzial ok 13:00 czerwona alfe z kwiotkami na masce w okolicach leonarda az do niepolomic to trabic ;)

jade sie zaraz przejechac po bochni ;)

Ostatnia edycja:
U mnie jest takie 50/50 dziś pogadam w pracy, kto by się chciał ze mną wymienić. Bardzo chętnie bym się przejechał, tym bardziej z większą ekipą Bochniaków.

nio koleszko ....:) mam nadzieje że uda cie sie wszystko załatwic pozytywnie :) w końcu trzeba dać dobry przykład :)

Panowie na przed ostatnim Bocheńskim spocie był temat cotygodniowych spotów co z tym pomysłem ?

Na razie to się ugadujemy, nie mam nic przeciwko wybraniu na termin spotów np: czwartku, albo wspólnie ustalać jakiś dzień.

To co, może Piątek, godzina 18 górny parking?

Wybieramy jednogłośnie jakiś dzień i się zjeżdżamy kto nie bd dał rady w jednym tygodniu to zawita w drugim :)

Ok, pasuje :).

W tym tyg. proponuję piątek.

7 IX g. 18:00 - górny parking GR
1. Foox

W tym tyg. proponuję piątek.

7 IX g. 18:00 - górny parking GR
1. Foox
2. Michał(Pliszka)

Amortyzatory
Powrót