bobryt presents: AR 155 2.0

no ze regulacja fotela jest identyczna to wiem ale zeby ledzwie w welurach tipo to jeszcze nie widzialem, widocznie jakas wypasiona wersja tipacza :)

masz mozliwosc sprawdzenia czy mocowanie foteli z tipo i odwrotnie pasują od 146??

Jsne bo i 146 i Tipo stoja w garażu:)Postaram się to przez weekend sprawdzić jak do domu wróce ok?A tipo fakt wypasiona wersja jak na swoje lata...:)

no i jest piknknie

początkowo wziełem oponki 215/55/16 ale nie weszły w nadkola:

ale potem chłopaki znaleźli mi 205/50/16 i jest git

sesje zrobie jak tylko umyje belle ;)

Fajny samochodzik ale wydaje mi się że czarne felgi zlewają się kolorem z karoserią i wyglądają cały czas jak by były brudne, jaśniejsze dodałyby lepszego efektu.

ok, niestety na razie jedno foto, bo cyfraka nie ma, ale najpóźniej pojutrze to sie zmieni

fele mam od creekka, fajno że mi je przetrzymał do tego czasu. dodatkowo usunęłem emblematy z dupci (jak ktoś zainteresowany moge oddać/PW)

teraz sie zastanawiam (pomysł na nowy rok) żeby zaciski pomalować na żółto (?) Co o tym sądzicie?

aha, aluski naturalne na żywo wyglądają 78887445x lepiej niż na fotkach :mrgreen:

bobryt napisał:
teraz sie zastanawiam (pomysł na nowy rok) żeby zaciski pomalować na żółto (?) Co o tym sądzicie?

Mi rowniez sie wydaje ze lepiej bdzie wygladalo na czerwono..
W Corsie ktora kiedys jezdzilem pomalowalem zaciski wlasnie na zolto ale latego ze corsa tez byla zolta :) Nawiasem mowiac wygladalo to bardzo fajnie dlatego Twoj pomysl jak najbardziej popieram, sam rozwazam pomaloanie zaciskow ale najpierw trzeba jakies lepsiejsze felgi zeby byl efekt :)
Polecam Ci tzw. farbe "mikowa" - chyba najlepsza do takiego zastosowania - bron boze zadnym hammeritem czy inym szitem :)

ale ten ciemny lakier i te czarne fele to rewelacja wyglada..

to ja poluje teraz na dymione Azevy z limitowanych serii 155 przed liftem :D

w kolejnym odcinku Zakupu niekontrolowanego nowa kierownica w mojej belli

na wyścigi DTM:

no i na codzień ;)

Wielkie dzięki dla Pikero za nią. Myślałem że drewno będzie się w dłoniach ślizgać, ale trzyma się ją jeszcze lepiej niż skórzaną :)

Siekier napisał:
Polecam Ci tzw. farbe "mikowa" - chyba najlepsza do takiego zastosowania - bron boze zadnym hammeritem czy inym szitem :)
Hmmm czemu nie hammerite :?: ja miałem kiedys zółty i trzymał bez problemu nic nie zeszło przez 2 lata teraz mam czerwony i rowniez trzyma sie juz 2 sezon wyglada tak jak bym wczoraj pomalował :P

bobryt napisał:
no dobra, bedą czerwone :)
no do ciemnych felg fajnie będzie

bobryt napisał:
w kolejnym odcinku Zakupu niekontrolowanego nowa kierownica w mojej belli

na wyścigi DTM:
[url=http://img209.imageshack.us/img209/2010/dsc02094us2.th.jpg]Obrazek[/URL]

no i na codzień ;)
[url=http://img209.imageshack.us/img209/514/dsc02095uc2.th.jpg]Obrazek[/URL]

Wielkie dzięki dla Pikero za nią. Myślałem że drewno będzie się w dłoniach ślizgać, ale trzyma się ją jeszcze lepiej niż skórzaną :)
robi wrażenie "no i na codzień ;)" :DDD hehe niezle :!:

pozdro

Zaciski będą czerwone, malowane farbą Foliatec, chyba najlepszą na rynku.

Do pokrywy silnika zamówiłem VHT Wrinkle Red znaną zwłaszcza użytkownikom Hondy. Niestety farba jest sporwadzana zza granicy wiec musze troche poczekać.

Całość prac napewno obfoce więc jeszcze wróce do tematu. Na razie musze czekać na lepszą pogode

tylko jak zdemontujesz pokrywe wałkow do malowania to lepiej sie zaopatrz zaraz w uszczelke pod nią bo lubią ciec :P

bobryt napisał:
Myślałem że drewno będzie się w dłoniach ślizgać, ale trzyma się ją jeszcze lepiej niż skórzaną

Tez mam taka kiere.Poczekaj az Ci sie rece spoca.Dopiero wtedy bedziesz na nia pomstowal :evil: :D

Amortyzatory
Powrót