Białystok spotkanie

i po spocie pobilismy rekordzik aut było 12 sztuk plus kolega z Fiata Coupe niestety pare osob nie moglo byc z roznych przyczyn wiec moglo byc nas znacznie wiecej co mam nadzieje ze na nastepnym spocie ktory ustalilismy na 18 grudnia godzina 19 a miejsce zapewne te same co ostatnimy czasy

kolega wczoraj przywiózł sobie 147 z litwy więc na nastepny spocik postaram sie go zabrać o ile będzie nam oby pasowło :)

spotkanie ALFISTÓW odbędzie się w Piątek 18.12.09 godzina 19 miejsce Parking Galeria Zielone Wzgórza obok toru Kartingowego jest to ostatnie spotkanie przed Świetami i możliwe ze ostatnie w tym roku ;) wiec dobrze by było zeby było nas jak nawiecej
Pozdrawiam

Mam nadzieje ze wszyscy otrzymali od Prezesa smsa o spotkaniu i nie bedzie nas mniej niz było a wiecej nie obawiajcie sie pogody dla prawdziwego alfisty ani snieg ani mroz nie straszny
Pozdrawiam

Nastepne spotaknie ustalilismy jeszcze w tym roku czyli 30.12.2009 godzina 19 miejsce Parking Galeria Zielone Wzgórza obok toru Kartingowego miejmy nadzieje ze bedzie nas troszke wiecej bo chcemy w jakis sposob pozegnac stary rok, aby ten nowy byl lepszy dla nas i naszych alfinek ;)
Pozdrawiam

Mam nadzieje ze wszyscy otrzymali od Jerzego smsa o spocie i bedzie nas duzo aby pozegnac ten stary rok
Pozdrawiam

i po spocie ostatnim w tym roku było nas sporo i to bardzo Cieszy złozylismy sobie zyczenia noworoczne troszke pogawedzilismy i mala grupka udała sie do Karola na kawe ktora obiecal :) co do nastepnego spotu to czekamy na jakies propozycje daty
Pozdrawiam
PS. a oto link ze zdjeciamy z tego spotu http://wyslijto.pl/upload_success/y1yec24xbo

mam nadzieje ze na kolejnym filmiku będzie moja nowa alfa po którą mam nadzieję że we wtorek uda mi się wyruszyć :)

Amortyzatory
Powrót