Białystok spotkanie

miejmy nadzieje ze pobijemy rekord dotychczasowych alf czyli 10 aut :) jak bedzie nawet 10 to mam nadzieje ze wszyscy beda chetni na przejazd pokazowy po miescie
Pozdrawiam i do zobaczenia

Spotkanie sie jak najbardziej udalo frekwencja dopisala choc rekordu nie pobilismy bo bylo 10 alf w tym pare nowych osob w ktorym znalazla sie nawet Alfistka z ladna srebrna 156 :) nastepne spotkanie ustalilismy za dwa tygodnie choc jeszcze bedzie na ten temat informacja
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
az tak drastycznie pewnie Cie nie potraktowal moze zapomnial o Tobie ;)

Marco chcialem Cie przeprosic ze nie odpisalem na Twe zaproszenie ale bylo juz po fakcie i nie mialem więc co odpisac :/

---------- Post dodany o godzinie 22:17 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:11 ----------

zakrecony jestem nie ma co :D

Marco chcialem Cie przeprosic ze nie odpisalem na Twe zaproszenie ale bylo juz po fakcie i nie mialem więc co odpisac :/

---------- Post dodany o godzinie 22:17 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:11 ----------

zakrecony jestem nie ma co :D

niema za co ;) zapraszam na spot ktory bedzie 3.12.09 godzina 18 miejsce jeszcze bedzie podane wiec sledz na bierzaco
Pozdrawiam

koledzy spotkanie ALFISTÓW odbędzie się we czwartek 3.12.09 godzina 18 miejsce Parking Galeria Zielone Wzgórza obok toru Kartingowego
Pozdrawiam

niestety ja odpadam, juz trzeci tydzien poza bialym, jestem na delegacji w skandynawii (powrot z Nynasham do Gdanska promem - 20h na morzu :P)

Amortyzatory
Powrót