• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Białystok spotkanie

Przed chwila dostałem telefon potwierdzający przyjazd Pana z Kuriera Porannego :) wiec szykujcie sie żeby nie było lipy
Pozdrawiam

kurcze jak bym wiedzial ze bedize zbiorowa fotka to bym zostal jeszcze chwilke :)

chłopak ładnie opisał należy mu się jakieś piwko czy co tam by wolał

ale już dla tego kto to zalatwił to nie??

to przecie jasne ze również :) co robimy z kuligiem ? za alfami w następnym tygodniu ma być temperatura w miarę rozsądna czyli do -10 no i znowu śnieżyce to tak mozna bylo by cos pomyslec sesja w plenerku jakaś i kulig ognicho

ja swojego 'dziada' myje zima co tydzien.. ale sie wycwanilem i wynajmuje garaz :)

w sumie jak byscie przyjechali prosto z myjki to by na parkingu raczej nie zamarzly ... gorzej z rana nastepnego dnia ;p

Jeszcze link do porannego : http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100119/BIALYSTOK/490963755
jak dobrze pojdzie to może wyjdzie w papierowym wydaniu wiec wtedy będzie duży sukces. A już jedna osoba do mnie na meila sie odezwała :)
Ustalalilem żeby już było tak jak napisali w gazecie że następne spotkanie będzie 29.01.2010 godzina jak zwykle 19 i miejsce te samo
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót