Białystok spotkanie

Drodzy koledzy proponuje spotkanie w czwartek 5.11.09 godzina 18 miejsce Parking Galeria Zielone Wzgórza obok toru Kartingowego czekam na odpowiedzi czy pasuje wam
Pozdrawiam

na forum alfaclub zglosily chec przybycia dwie osoby miejmy nadzieje ze jednak nie zawiada i coraz nas wiecej bedzie. Dzis na trasie do Siemiatycz w Bielsku Podlaskim dostalem pozdrowienia od tamtejszego kierowcy alfy 156 :) mile zaskoczenie

a ja we wtorek będę miał już wycenę kompletną swojej alfy. w czwartek miałem oględziny i okazało się że niestety ale jest szkoda całkowita i nie ma co jej naprawiać :(
we wtorek będę wiedział ile za nią dostanę. Trudno, po nowym roku pojadę na Litwę poszukać kolejnej alfuni tylko nie wiem jeszcze czy 156 czy 147 a do tej pory będę jeździł na zloty starą astrą 1,4 w gazie i bez wspomagania. Mam doła za każdym razem jak do niej wsiadam :)

a ciekaw jestem kiedy wrescie jakas 166 przyjedzie zebym nie byl samotny ;)

a ja mam nadzieje ze przyjedzie jakaś 147 bo mam dylemat czy kupować 156 czy 147 bo obie mi sie podobają i sam już nie wiem czego chcę :)

zapowiedzialem sie ze bede, ale niestety odpadam - Alfa unieruchomiona :(
zabralem sie za naciganie paska i robota stanela - nie moge go zalozyc na miejsce!!!

a tak przy okazji - gdzie w bialym seerwisujecie swoje Alfy??? musze kogos znalezc i sie trzymac jednego warsztatu.....

Kolego jest u nas mechanik ktory zawsze pomoze jak ma czas wystarczy sie z nim dogadac :)

Propozycja spotkania:
19.11.2009 godzina 18 miejsce jak ostatnio czyli Galeria Zielone Wzgórza obok toru Kartingowego i jeszcze była propozycja zrobienia spotu plenerowego w jakis weekend, zrobilibysmy jakies ognisko kiebłaski i kto by nie był samochodem to nawet jakies procenty też by były wiec czekam na jakies propozycje
Pozdrawiam

Odzyskałem w końcu auto i jestem za ogniskiem, tylko ten weekend nie będzie mi pasował

andrzej napewno ten weekend to zawczesnie musimy ustalic dokladna date zeby wszystkim pasowalo to nawet moze byc w grudniua w czwartek bedziesz??

Jeśli chodzi o czwartek 19 listopada - mi pasuje, chyba że coś nieoczekiwanego w ostatniej chwili wyskoczy.

Amortyzatory
Powrót