Białystok spotkanie

Trzymamy kciuki Karol ;)
P.S i jak mysleliscie co do terminu nastepnego spotu??

Możecie mi koledzy i kolezanki powiedziec kiedy bedzie jakiś spot w przyslym terminie bo się pogubiłem. Dajcie mi znac na forum albo na kom. 512723187 ;) dzieki i pozdrawiam

Możecie mi koledzy i kolezanki powiedziec kiedy bedzie jakiś spot w przyslym terminie bo się pogubiłem. Dajcie mi znac na forum albo na kom. 512723187 ;) dzieki i pozdrawiam

Rafał co do spotkania to najblizsze bedzie najprawdopodobniej w piatek 15.01.2009 godzina 19 wiec nie wiem czy Tobie bedzie pasowac
Pozdrawiam i jak cos to bede dzwonic

A wiec tak spotkanie odbedzie sie 15.01.2010 godzina 19 miejsce jak zwykle ta sama Galeria Zielone Wzgórza koło toru Kartingowego mam nadzieje ze bedzie nas tylu co ostatnio albo i wiecej bo mam zamiar zalatwic goscia z lokalnej gazety zeby opisal troszke o naszysz spotkaniach i ogolnie o nas wiec moja taka gorąca prosba zeby zalatwic na ten dzien wolne lub poprzestawiac sprawy na dzien wczesniejszy lub pozniejszy zeby bylo nas jak nawiecej
Pozdrawiam

A wiec jutro najpozniej w środę będę wiedział czy będzie ktoś z gazety na naszym spotkaniu piątkowym, także gorąca prośba żeby było nas jak nawiecej żeby lipy nie było

No jak bedzie ktos z gazety to moze nawet ja sie pofatyguje dojechac do was:)

leze od piatku z temp w lozku, dostalem antybiotyk, jezeli do piatku wstane na nogi to przybede...

Alfa znow zaniedbana, od piatku nie jezdzona, snieg zasypal, a najlepsze ze 13 badania mi sie koncza ;p

wczoraj w nocy jezdzac i sprawdzajac pracowników czy nie spia w pracy ;) wsadzilem za wycieraczki wizytowke naszego forum dla 7 alfinek mam nadzieje ze zaloguja sie na naszym forum i odwiedza nas w piatek :)

No a co do Piatku to moze ktos podac do siebie numer bo jak nie bede mogl trafic to bede dzwonil :):):)

znalazłem przypadkiem 33 do klubu czerwona no i 16v :) kolega ma nie za dużo czasu ale będzie starał się zjawiać

no to super bedzie moze nas wiecej jak sie spodziewalem ale lepiej nie zapeszac zobaczy sie w piatek ilu nas sie zbierze mam nadzieje ze gosciu z gazety nie zapeszy a jak da ciała to ja sam cos wykombinuje aparat wezme :)

Amortyzatory
Powrót