Wojtek215
Nowy
- Auto
- AR159 2.4JTDM 210KM Q4
Śliczna ta Alfunia pozdrawiam.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Mam takie same. Będziesz zadowolony [emoji14]
No muszę przyznać że masz rację, oponki fajnie trzymają w zakrętach, ostatnio trochę popadało to na śliskiej drodze też czuje się pewniej ( oczywiście z głową ) i co najważniejsze są ciche =)
Dziś miałem sporo wolnego czasu więc wyczyściłem sobie komorę silnikaPłyn , pędzelek i jazda, wszystkie przewody kielichy, blachy i osłony, na koniec wszystko wykończone preparatem nabłyszczająco konserwującym
mała rzecz a cieszy, zastanawiam się też odświeżyć osłonę silnika i ją przemalować albo zrobić jakąś ciekawą hydrografike ( nie mówię tu o czaszkach z czerwonymi oczami, wściekłych tłokach czy innych cudach )
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A co dokładnie było z Twoim mechanizmem? Wymieniałeś cały? Czy tylko silnik?Wczoraj wymieniłem mechanizm podnoszenia szyby lewy przód u Ozi'ego w Gliwicach. Już dawno tak nie cieszyła mnie sprawna szyba ^^
Blisko (Tychy)Do Gliwic daleko masz?
Tak myślę zrobić tylko kwestia dostać ten mechanizm, no chyba że po rozebraniu okaże się co innego...ale nie sądzeTo nie masz tragedii, ja bym do niego napisał na fejsie i się ugadał na termin i Ci to zrobi po fachowemu![]()
Wysłane z mojego G3212 przy użyciu Tapatalka