• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Bella 156 2 kolory

Powiem tak...
Generalnie Alfa ładna, zadbana - gdyby nie te zderzaki i progi :)
Wróć do oryginałów i będzie malina :cool:
Kombinacja kolorystyczna ciekawa. Domyślam się, że to Twój pomysł?

Tak czy inaczej, szerokości życzę :)

;)

no i stalo sie wracam do seri ;/ niestety auto zostawilem raz pod blokiem na noc caly bok porysowany przez kogos zyczliwego... lusterko wygiete dobrze ze nie polamali ale porysowana tak ze az sie zdziwilem ze przez blache nie przeszlo. Aktualnie sciagam progi 2 lata i jednak juz tak dobrze nie wygladaja. Zderzaki lepiej sobie radza z proba czasu. Jak odbiore dam fotki kolorystyka i felga zostala mam nadzieje ze nie bedzie wygladac zle

no widzisz tak to ku.wa jest czlowiek sobie autoi dopiesci doinwestuje a tu jakis burak wiejski jeden z drugim leje na to i niszczy bo to przeciez nie jego i nie on placil za to....skurw...now u nas pelno co nie szanuja niczego

bo ogrinalne staracilo kolor ale seria bedzie juz z nowym

Hmm... całe szczęście że wracasz do oryginalnego wyglądu :) Sorry, ale jak można było spaskudzić tak piękne auto????

Co do modyfikacji, to jestem na tak, ale Twój, jak dla mnie, jest trochę "za ciężki" :P Sam troszkę dodałem do swojej 156 - progi od GTA i spoiler (który był seryjnie montowany w niektórych 156, ja musiałem dołożyć :P ), mam w planach jeszcze wymienić felgi. Twoje mi się podobają, ale na razie nie mam kasy, więc mam jeszcze trochę czasu do namysłu co by tu kupić :)

I doceniam Twój wkład w to auto ;)

Tragedia. Szkoda Belli...

przestańcie tak krytykować kolegę włożył tyle pracy i serca do tego auta a wszyscy je krytykują no ale cóż nie wszyscy umieją ludzką pracę docenić ale takie życie :/
A co tu doceniać? Po to jest forum, żeby dyskutować i wymieniać opinie. Jak widać opinia moja i wielu osób jest taka, że ten samochód został drastycznie skrzywdzony plastixem... Pracy to na pewno kosztowało sporo, ale moim zdaniem do niczego dobrego ona nie prowadziła. Jedno co mi się w tym samochodzie podoba to felgi. Cała reszta to dramat...

jeden luni pomarancze a drugi jak mu skarpetki smierdza....dajcie mu spokuj to jest jego samochod i jemu sie tak podoba wiec tak ma

Znow seria :)

I po pracach bella znow seria :) DSC00021.jpgDSC00018.jpg

fotki kiepska jakosc bo telefonem zrobie wiecej jak odbiore od mechanika po naprawie przeplywki i zacisku :)

Nooo, teraz dużo lepiej. Chociaż*i tak nie przemawia do mnie to malowanie i wyblaknięty emblemat. Niemniej jednak idziesz w dobrą stronę! :)

Gratulacje... kocham czarne auta! sam bym takie kupił gdybym miał gdzie garażować...

no i piękny felunek...robi wrażenie!

ja no fajna ale poprzednia wersja była bardziej energetyczna skąd ta nagła zmiana

metamorfoza na + wiejskiemu tunningowi mówimy out

DSC01436.jpg:) ktos siie wybiera w niedziele na zlot do zabrza :)?

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    61.5 KB · Wyświetleń: 95
  • 2.jpg
    2.jpg
    90.3 KB · Wyświetleń: 109
  • 3.jpg
    3.jpg
    89.7 KB · Wyświetleń: 109
  • 4.jpg
    4.jpg