Bella 156 2 kolory

Pieprzenie w bambus ,poprzednio mi sie bardziej podobala ,teraz to lipa bo nie ma charakteru zadnego ,wtedy byl pazur jakis a teraz to pisanka jakas zwykla...ehhh...!!!

Nie stała czasami ta Alfa w komisie w Kochłowicach koło kopalni jakiś miesiąc temu?
Rzuciła mi się w oczy, takie same felgi i dwukolorowa była. :D

Ładna jest to fakt, a co do ceny to nie wiem bo nie orientuje się jak

kształtują się ceny 156 gta teraz. Na pewno jeżeli jest z Francji to do sprzedaży była poprawiana lakierniczo, może stąd tak niska cena, zresztą nie wiem czy ogłoszenie aktualne jeszcze;)

Aha i pewnie jeszcze przed opłatami, które tutaj sama akcyza wyniesie ponad 4 tys:(

Ostatnia edycja:
tania bo ja dwa lata probuja sprzedac, od czasu jak kupiłem swoją czyli dwa lata zaczalem ogladac na allegro aukcje i od poczatku ja pamietam co jakis czas sie pojawia, moze jakas lipna.

Nie stała czasami ta Alfa w komisie w Kochłowicach koło kopalni jakiś miesiąc temu?
Rzuciła mi się w oczy, takie same felgi i dwukolorowa była.

Dokładnie kolego tam ja sprzedałem. Byla tu sprawa poruszana na forum pamietam jak ja oddalem to miala ponad 200 k przebiegu a nagle w komisie sie zrobile leko ponad 160 ;) wiesz moze czy jest jeszcze w tym komisie??

Dokładnie kolego tam ja sprzedałem. Byla tu sprawa poruszana na forum pamietam jak ja oddalem to miala ponad 200 k przebiegu a nagle w komisie sie zrobile leko ponad 160 ;) wiesz moze czy jest jeszcze w tym komisie??
Nie wiem czy dalej tam stoi, bo dawno tamtędy nie jechałem, jutro może tam pojadę to zerknę czy dalej tam jest. :)

widziałem dzisiaj moja alfe ktos kupił z tego komisu i to z mojego miasta... ja sprzedawałem za 5 a tam wystawiona za 9 ;/ no ale jak byla u mnie miała ponad 200 a teraz tylko 160 tys pewnie dlatego sie sprzedala...

Malowanie dość fajne,aluski też spoko,plus za wytrwalość z Włoszką:crazy_pilot:Niestety minusik za ten body kit troszke przesadzony:stop:Ale gentelmeni o gustach nie rozmawiaja wiec szczęścia w dalszym użytkowaniu i Pozdrawiam:D

---------- Post added at 23:15 ---------- Previous post was at 23:07 ----------

Nooooooooooooooo teraz to zajefajne autko i widac każdą krągłość tej Belli:crazy_pilot:

Amortyzatory
Powrót