Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
O teraz wszystko układa się w całość.
Slon, czyli Twoje radio odtwarza MP3 ?
Edit:
Czyli z tego co tu wywnioskowaliśmy wygląda, że to radio jest najlepsze:
http://allegro.pl/radio-oryginalne-alfa-romeo-159-brera-i5039850115.html
Ma przycisk CD na odpowiednim miejscu i napis MP3 (czyli z tego co rozumiem lepiej gra i ma AUX).
Dobrze rozumuje ?
Tak. Zewnętrznie wygląda identycznie.Jahu, masz to radio, które znalazłem na Allegro ?
Zauważyłem, że CD nagrane w MP3 ma lepszą jakość niż MP3 odtwarzane z telefonu. Nie wiem ile winy telefonu, ile AUX. Muzykę do słuchania wypaliłem w MP3, a AUX korzystam do radia online lub różnych kursów nagranych w audio itp, gdzie jakość dźwięku jest mniej istotna niż treść. Z tego co słyszałem to yatoury i tego typu sprzęt ma też gorszą jakość dźwięki niż cd z mp3.Tak, z zewnętrznego źródła dźwiękuMP3-jek wypalonych na CD nie odtwarza. Mam nr 2 z listy kolegi jahu.
Podłączyłem starego iPod'a, jakość dźwięku jest zadowalająca, do porządnie wydanego CD daleko, ale jest wygodnie i sporo muzy pod ręką![]()
Ja wziąłem stąd:Czyli wszystko jasneZagadka rozwikłana.
Jeśli kupie radio bez kodu to skąd ten kod wyczarować ?
Z tego co słyszałem to yatoury i tego typu sprzęt ma też gorszą jakość dźwięki niż cd z mp3.