M
MariuszR1
Guest
Wymieniłem ostatnio amortyzatory tył w 145. Założyłem Kayaba Excel-G, kosztowały 110 zł sztuka i mają dwu-letnią gwarancję. Sprawują się bardzo dobrze.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
nie.Milano_155 napisał:A czy zawieszenia przednie w Alfie 155 jest takie same jak w 156
Ale czy amorki pasuja :?: Nie wahacze tylko same amorki :wink:Garos napisał:nie.
Alfa 156-Przedni układ z podwójnymi wahaczami poprzecznymi.Alfa nazywa zawieszenie "czworobocznym", ponieważ wahacze łącząc się z kołem tworzą figurę geometryczną o czterech bokach.
No szkoda ;//grzelutek napisał:
Wydaje mi się, że kąt pochylenia jest regulowany... - orginalny powinien mieć w AR 1.8 2.0 minus 1 stopień 30 minut +/- 20 minut - to po co jest górna śróba w amorku ze żłobem?Brzoza napisał:Ponieważ lewy mam skrzywiony i kąt pochylenia nie mieści się w normie (około 2stopnie) a jak wiadomo jest nieregulowany..
Alfista napisał:WAŻNE!! zwracajcie uwage jakie poduszki amorow montujecie.. poduchy od bravo brava tipo i tempr są przystosowane do krótszych wahaczy.. pomimo ze pasują bez problemu w kielich koło na nich dostaje negatyw i pozniej nikt nie wie o co chodzi bo Pan henio w sklepie był zdania ze fiaty i alfy to to samo...