Stiven
Nowy
Dobra podjąłem decyzje, że jadę do Kielc 28. Jak się umawiamy na wyjazd?
Podaj miejsce i godzinę odjazdu.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Dobra podjąłem decyzje, że jadę do Kielc 28. Jak się umawiamy na wyjazd?
Siema! Dawno mnie tu nie byłoA co do spota to Ja sie wybieram
I Stawu myślę że Ty też znajdziesz chwilę
![]()
Proponuję tstmoże ktoś się jeszcze przyłączy do nas
14 targowica?
Sam nie znam dokładnie warsztatów u nas. Odwiedziłem parę razy Vekto. Koledzy z forum polecają warsztat w Radomiu. Chyba w tym wątku jest nawet namiar.Panowie, podpowiedzcie proszę, gdzie w Starachowicach (lub okolicach) można oddać Alfę 159 do zaufanego mechanika. Obecnie planuję wymiany olejów, filtrów itp. Niestety w moim egzemplarzu okazuje się, że prawdopodobnie występuje problem ze skrzynią, coś szumi. Dziś mam podjechać na Jelenią, ma sprawdzić łożyska w kołach i łożysko podporowe półosi. Mam nadzieję, że moja przygoda z Alfą nie zacznie się od regeneracji skrzyni biegów.
Nie miałeś w swoim autku problemu ze skrzynią? Często widuję Twoje autko (super się prezentuje), bo mieszkamy na tym samym osiedlu![]()
Ja polecam Kamila z Radomia mechanik dokładny i zna się na rzeczy! Jak coś to mogę podać Ci dokładny adres i numer tel