Alfaholicy ze Starachowic :)

Chodzi ci o ten warsztat za dawnym LOKiem

Samsung Galaxy S7

Tak, oni teraz przenieśli się obok. Postawili nowy budynek, dokładnie na przeciw nowej stacji benzynowej.

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Podjedz i zapytaj. Swojego czasu mają tam ogromne kolejki.

Musze wysłać barata ale myślę ze coś się załatwi

Dla zainteresowanych wyjazdem do Rzeszowa to Ja jadę a wyjazd planuje ok. 9.00. gdyby ktoś był chętny to piszcie PW umówimy się.

Z chęcią bym się wybrał, ale szykuje się na Sielpie ;D

Ja planowałem się wybrać, ale póki co dzieciak jest chory. Jak mu się poprawi do soboty to się wybiorę. Jeśli się zdecyduję dam znaka tutaj jutro pod wieczór.

Byłem, jestem tam średnio w tych godzinach 3 razy w tygodniu, bo podjeżdżam po kolegę z pracy. W sumie można powiedzieć że jesteśmy sąsiadami, bo mieszkamy na sąsiednich ulicach :-)

Byłem, jestem tam średnio w tych godzinach 3 razy w tygodniu, bo podjeżdżam po kolegę z pracy. W sumie można powiedzieć że jesteśmy sąsiadami, bo mieszkamy na sąsiednich ulicach :-)

Po Mateusza przyjeżdżasz? Nieźle nie byłem pewien czy to ty.

Tak, zancie się?

Witajcie,
polecicie dobrego mechanika który ma pojęcie o Giuliettcie?

Za bardzo nie znam mechaników w st-ach ale możesz popytać o Czarka z Vekto kiedyś mi robił i zrobił. Chłopaki znają kogoś z Radomia i sobie chwalą. Sprawdź w tym wątku.

Alfaserwis radom, ul warsztatowa. Kamil jest przechłop, zna się na rzeczy. Sporo osób z TST i okolic jeździ do niego. Z terminami bywa różnie, najczęściej trzeba poczekać około 1-2 tygodnie.

Panowie posiadacze 159'tek. Ostatnio zamawiałem olej do swojego auta i niestety przez pomyłkę dostałem filtr oleju właśnie do 159. Nie chce mi się bawić w odsyłanie tego, gdyby ktoś z Was chciał taki filterek to chętnie go odstąpię. Filtr jest marki bosch o oznaczeniu P9248.

Amortyzatory
Powrót