Alfaholicy ze Starachowic :)

Panowie ostatnio w czasie wymiany oleju po zdjęciu osłony pod silnikiem moim oczom ukazała się ruda koleżanka na przedniej części sanek. Znacie kogoś kto mógłby pomoc mi to zneutralizować i zabezpieczyć przed sezonem zimowym?

Gdybyś miał dostęp do podnośnika to można samemu zrobić. Jak nie to warsztat. Mam znajomego mechanika z podnośnikiem ale mieszka koło Grzybowej góry. Chyba, że ktoś ma dostęp u nas lub w Mircu.

Niestety nie, ani ja ani żaden znajomy alfiarz nie posiada kanału/podnośnika ale jeśli zdecydujesz się sam zabezpieczyć sanki to chętnie podpowiem Ci co i jak. Trochę mam już w tym doświadczenia :)

Witam kolegów,
mam pytanko, czy ktoś z Szanownych Alfaholikow z TST ma możliwość skasowania inspekcji olejowej w 159?

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

Inspekcje olejową na pewno skasujesz w warsztacie Auto tech na ul. Jeleniej. Mnie tam wymieniali olej i przy okazji kasowali Inspekcje. Niestety wykasowanie 50 PLN.

Wysłane z Sony Xperia D5103

Cześć ! :)

Panowie, poszukuje kogoś kto posiada komputer i zna się na parametrach silnika - nie tylko kasowanie błedów i miałby czas żeby oczywiście odpłatnie podjechać ze mną do Radomia sprawdzić i EW kupić Alfe :)

Hej. Może ja się skusze na taki wyjazd. Jest jeszcze troszkę czasu i być może ktoś jeszcze będzie chciał jechać?

Cześć. Planowaliśmy wyjazd na ten zlot i jeśli wszystko dobrze pójdzie to również się skusimy i może gdzieś się do Was dołączymy po drodze. Sama impreza zapowiada się przednio.

jeśli nic nie wyskoczy to i z kielc też się wybierzemy :) bliżej trzeba będzie się zgadać o to by razem jechać tam :)

Fajnie byłoby jechać razem na kilka samochodów, moglibyśmy się spotkać np. w Łagowie/Opatowie.

Witam. Apropo zlotow to czy ktos od nas planowal by wypad do Sielpi oraz Track Day Kielce 15-20 sierpnia

Samsung Galaxy S7

Hej. Dawno się nie widzieliśmy. Może w tym tygodniu? Pasternik miejsce fajne. Co wy na to?

Ja mógłbym się spotkać np. w sobotę ale musiałbym przyjechać volvo bo alfa na razie jest ranna i muszę ją do lekarza zawieźć

Dla mnie najlepsza niedziela, ale jeśli będziecie się spotykać w sobotę to coś wykombinuję. Oby tylko pogoda była ok. Moglibyśmy obgadać np wyjazd do Rzeszowa na 1 kwietnia, jeśli ktoś się wybiera.

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Ja bym wolał w sobotę bo w niedziele mam wyjazd na 80%. Ktoś będzie? Nie chce się fatygować na darmo powiedzmy o 16.00 na parkingu Pasternik.

Amortyzatory
Powrót