• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Alfaholicy ze Starachowic :)

Jakoś nie widzę zainteresowania. Myślałem, że więcej osób będzie zainteresowanych. Ja chętnie podjadę, może jeszcze ktoś się pojawi, bo trochę słabo tak na dwa samochody.

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

jak mi nic nie wyskoczy to podskoczę o 16 ale tak jak pisałem raczej nie będę alfą

[MENTION=9534]stawu[/MENTION] [MENTION=71236]piootr[/MENTION] ja chętnie wpadnę. Sobota czy niedziela Wam bardziej odpowiada?

Ja się dostosuję do Was. Jestem dostępny i na miejscu.

Na Ostrowieckiej, ale nie na wprost Jamaru, a obok centrum dachowego. Jadąc od Jamaru jakieś 400metrow w kierunku Ostrowca, dokładnie dawny REMOT.

Hahaha, gdzie nawracałeś? Alfa jechaleś? Jak mogłem ją przeoczyć? :-)

Zawracałem na placu, przy centrum dachowym. Byłem meganką 3 w kombii. Potem wyjeżdzałem od lakiernika, a Ty jechałeś w stronę miasta.

I to wszystko wyjaśnia. Wracałem z pracy do domu. Widzimy się jutro, czy jak z tym spotem?

No to super. Mnie pasuje. Z tego co się orientuję tam zmieści się tylko 3 auta. A jeśli będzie padało to co robimy?

Kto się wybiera do Kielc w niedziele? Ja jadę o 16 wiec możemy się spotkać na Statoil lub na placu w Wąchocku.

Ja będę chciał jechać, ale odezwę się w niedzielę, bo nie wiem czy nie będę miał wyjazdu.

Niestety nie będzie mnie.

Widziałem fotki na facebooku. Pogoda faktycznie do bani, nie ma się co dziwić, że mało aut przyjechało.

Witam zna ktoś jakiś warsztat gdzie prstują aluminiowe felgi

Samsung Galaxy S7

Z tego co się orientuję takie rzeczy robią w Vimac na Leśnej.

Amortyzatory
Powrót