Alfaholicy ze Starachowic :)

więcej chętnych jest na 04.09 i spot jest przełożony o tydzień

Wybieracie się 04.09 Do Kielc? Ja chyba nie dam rady :(

Ostatnia edycja:
Siema! Dawno mnie tu nie było ;) A co do spota to Ja sie wybieram ;) I Stawu myślę że Ty też znajdziesz chwilę ;)

Siema! Dawno mnie tu nie było ;) A co do spota to Ja sie wybieram ;) I Stawu myślę że Ty też znajdziesz chwilę ;)

Jakoś mnie przekonałeś;) o 15 w Kielcach czy jakoś spotkamy się w Starachowicach? Albo w skarżysku na Statoilu będę tankował.

Proponuję tst ;) może ktoś się jeszcze przyłączy do nas ;) 14 targowica?

Panowie, podpowiedzcie proszę, gdzie w Starachowicach (lub okolicach) można oddać Alfę 159 do zaufanego mechanika. Obecnie planuję wymiany olejów, filtrów itp. Niestety w moim egzemplarzu okazuje się, że prawdopodobnie występuje problem ze skrzynią, coś szumi. Dziś mam podjechać na Jelenią, ma sprawdzić łożyska w kołach i łożysko podporowe półosi. Mam nadzieję, że moja przygoda z Alfą nie zacznie się od regeneracji skrzyni biegów.

Panowie, podpowiedzcie proszę, gdzie w Starachowicach (lub okolicach) można oddać Alfę 159 do zaufanego mechanika. Obecnie planuję wymiany olejów, filtrów itp. Niestety w moim egzemplarzu okazuje się, że prawdopodobnie występuje problem ze skrzynią, coś szumi. Dziś mam podjechać na Jelenią, ma sprawdzić łożyska w kołach i łożysko podporowe półosi. Mam nadzieję, że moja przygoda z Alfą nie zacznie się od regeneracji skrzyni biegów.
Sam nie znam dokładnie warsztatów u nas. Odwiedziłem parę razy Vekto. Koledzy z forum polecają warsztat w Radomiu. Chyba w tym wątku jest nawet namiar.

Nie miałeś w swoim autku problemu ze skrzynią? Często widuję Twoje autko (super się prezentuje), bo mieszkamy na tym samym osiedlu ;)

Nie miałeś w swoim autku problemu ze skrzynią? Często widuję Twoje autko (super się prezentuje), bo mieszkamy na tym samym osiedlu ;)

Ze skrzynią póki co nie miałem żadnych problemów. Zawsze możemy się spotkać na starachowickim spocie i pogadać (zaglądaj w dziale regionalnym czasami się umawiamy).

Ja polecam Kamila z Radomia mechanik dokładny i zna się na rzeczy! Jak coś to mogę podać Ci dokładny adres i numer tel

W Starachowicach nie ma dobrego mechanika, a przerzuciłem ich kilku. Najczęściej jedno zrobią a drugie zepsują. Vekto faktycznie nie jest złe, kilka razy byłem i nie narzekam, ale jeśli chodzi o alfę to goń do radomia. Kamyl zrobi dobrze auto i nie zedrze z ceny.

Dzięki za info. Numer mam zapisany, w razie czego wiem gdzie się kierować.

Hej, 2 października (niedziela - godziny popołudniowe) będzie zlocik w Kielcach połączony z jazdą gokartami. Oczywiście gokarty nie są obowiązkowe ale gdyby byli chętni na wyjazd to dajcie znać.

Panowie ostatnio w czasie wymiany oleju po zdjęciu osłony pod silnikiem moim oczom ukazała się ruda koleżanka na przedniej części sanek. Znacie kogoś kto mógłby pomoc mi to zneutralizować i zabezpieczyć przed sezonem zimowym?

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    65.4 KB · Wyświetleń: 20
Amortyzatory
Powrót