Stiven
Nowy
Dobra podjąłem decyzje, że jadę do Kielc 28. Jak się umawiamy na wyjazd?
Podaj miejsce i godzinę odjazdu.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dobra podjąłem decyzje, że jadę do Kielc 28. Jak się umawiamy na wyjazd?
Siema! Dawno mnie tu nie byłoA co do spota to Ja sie wybieram
I Stawu myślę że Ty też znajdziesz chwilę
![]()
Proponuję tstmoże ktoś się jeszcze przyłączy do nas
14 targowica?
Sam nie znam dokładnie warsztatów u nas. Odwiedziłem parę razy Vekto. Koledzy z forum polecają warsztat w Radomiu. Chyba w tym wątku jest nawet namiar.Panowie, podpowiedzcie proszę, gdzie w Starachowicach (lub okolicach) można oddać Alfę 159 do zaufanego mechanika. Obecnie planuję wymiany olejów, filtrów itp. Niestety w moim egzemplarzu okazuje się, że prawdopodobnie występuje problem ze skrzynią, coś szumi. Dziś mam podjechać na Jelenią, ma sprawdzić łożyska w kołach i łożysko podporowe półosi. Mam nadzieję, że moja przygoda z Alfą nie zacznie się od regeneracji skrzyni biegów.
Nie miałeś w swoim autku problemu ze skrzynią? Często widuję Twoje autko (super się prezentuje), bo mieszkamy na tym samym osiedlu![]()
Ja polecam Kamila z Radomia mechanik dokładny i zna się na rzeczy! Jak coś to mogę podać Ci dokładny adres i numer tel