Alfaholicy ze Starachowic :)

Witam chcę się do was dołączyć też jestem ze Starachowic i moją jeszcze nie dopracowaną dumą jest Alfa 156 w kolorze kameleon.Bardzo charakterystyczna bo jeszcze przed malowanie i z czarnym zderzakiem..Moje tablice też sie w oko rzucają TST 06156... pozdrawiam i bede wypatrywał kolegów na drodze...

Witam chcę się do was dołączyć też jestem ze Starachowic i moją jeszcze nie dopracowaną dumą jest Alfa 156 w kolorze kameleon.Bardzo charakterystyczna bo jeszcze przed malowanie i z czarnym zderzakiem..Moje tablice też sie w oko rzucają TST 06156... pozdrawiam i bede wypatrywał kolegów na drodze...

Pozdrawiam kolegę :cool:

Kurczę, nie dam rady. Gdyby było kilku chętnych może bym się wyrobił. To jak będzie?

Powiem tak mam impreze rodzinna na której muszę być, tylko teraz niewiadomo czy bedzie w sobote czy niedziele, jak w niedziele to jade na chancze, napisze jak bede wiedzial to najwyzej sie dogadamy.

Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2

Panowie bardzo dziękuje za zaproszenie ale niestety muszę spasować bo spalił bym się ze wstydu przy was... ja jestem jeszcze w lesie tyle mam do zrobienia muszę jeszcze oba wahacze górne wymienić, oba drążki i końcówki,stabilizator z tyłu, nie wspomnę o malowaniu i w ogóle to szkoda wam głowę zawracać i żalić też już się nie chce bo mi wstyd :(ale na zdjęcia chętnie popatrzę jak tam było..ja śmigam ale aż sie boje co jeszcze może plecieć

Panowie bardzo dziękuje za zaproszenie ale niestety muszę spasować bo spalił bym się ze wstydu przy was... ja jestem jeszcze w lesie tyle mam do zrobienia muszę jeszcze oba wahacze górne wymienić, oba drążki i końcówki,stabilizator z tyłu, nie wspomnę o malowaniu i w ogóle to szkoda wam głowę zawracać i żalić też już się nie chce bo mi wstyd :(ale na zdjęcia chętnie popatrzę jak tam było..ja śmigam ale aż sie boje co jeszcze może plecieć

Owocnych napraw:D

Owocnych napraw:D

Spoko:) u mnie 3 dni po matki boskiej pieniężnej a po krótkiej wizycie u mechanika już połowy nie ma:)

Dodano po 2 minutes:

Z tydzień temu mijałem Cię chyba na ul. Mickiewicza...

Ostatnia edycja:
bardzo możliwe bo jestem z orłowej ,a twoja Alfa nie stoi często na zakładowej koło roberta...??? czarna mała pięknotka:)

Też jestem z orłowa:) Czasem stoi jak jestem w sklepie:) dzisiaj np też stała:) Jak to ta:

attachment.php

to moja:)

Załączniki

• IMG_4660.JPG
    IMG_4660.JPG
    639.7 KB · Wyświetleń: 210
Coś Ty....kiedyś jak się spotkamy to Ci pokaże pare ,,ciekawostek'':)

Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2

a bardzo chętnie zobaczę bo z moją też mam masę roboty...aż mi sie to po nocach śni:(
ale czego sie nie robi dla komfortu jazdy... ha ha ha

No proszę, wreszcie wiadomo kto jeździ 156-tka która dość często widuje :) Co do dopieszczania samochodu... Nie martw się, powoli i do przodu. Żebyś nie czuł się samotny to wrzucę zdjęcie mojego pojazdu, co prawda alfa to nie jest ale zawsze coś :)

attachment.php

Załączniki

• pezot.jpg
    pezot.jpg
    140.8 KB · Wyświetleń: 186
no to powiem Ci że mnie pocieszyłeś, trochę roboty masz przy tym autku... ale powoli do przodu , a mam pytanko gdzie mnie widujesz bo ja sie rozglądam i wcale was chłopaki nie widę:(

Po prostu dość sporo się kręciłem po mieście, a alfy rzucają się w oczy. Niestety w większości robię to z perspektywy pieszego ale zawsze coś :) Ewentualnie poruszam się taką oto 147:
attachment.php

Załączniki

• alfy.jpg
    alfy.jpg
    75.3 KB · Wyświetleń: 167
to która ta twoja bo jakoś nie bardzo wiem co to za modele:Pa tak w ogóle to gdzie zdjęcia ze spociku???

Amortyzatory
Powrót