• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfaholicy ze Starachowic :)

ma ktoś z was może przyssawkę do GoPro Hero albo przejściówkę pod gwint to bardzo proszę niech ktoś weźmie to na zlot :) stawiam piwko :)

Nie widziałem jej na drodze. W sprawie lakieru to ja się całkowicie nie znam. Moja pomoc nie była by wystarczająco "pomocna" :(

Panie i Panowie moze jakis spocik w przyszłym tygodniu, ale na tygodniu, wieczorkiem?;)

Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2

Hmm....lipa, ale musimy sie wkoncu styknac:) tak a propo mam dojscie do felg, takie jak moje tylko 16, stan oceniam na idealny cena 700 zl, inne tez sa ale nie fabryczne, rozne rozmiary...jak cos to walcie...

Dla mnie weekend to najlepsza opcja :D na pewno się jakoś ugadamy.

BTW żuko86 jak mogłeś mnie dojrzeć zza łuku :) ja dopiero jak wyciągnąłeś rękę ;) Ślepiec ze mnie:dontknow:

@Swirus jedziesz? musimy się spotkać w jakimś miejscu przed wjazdem żebyśmy wjechali razem :) z kielc leca chyba 2 osoby i ja z ze Staszowa spotkamy się w Opatowie a potem możemy się styknąć w ostrowcu

@Swirus jedziesz? musimy się spotkać w jakimś miejscu przed wjazdem żebyśmy wjechali razem :) z kielc leca chyba 2 osoby i ja z ze Staszowa spotkamy się w Opatowie a potem możemy się styknąć w ostrowcu

Ja niestety odpadam bo mam chrzciny u szwagra...
wspólny wyjazd jest z ostrowca do baøtowa z placu zoz na fb napewno jest podane

Czerwcowy, zacznij w lusterka patrzeć bo walę światłami a Ty nie reagujesz:) Następnym razem zaparkuje w Twoim bagażniku, wtedy na pewno mnie zauważysz :cool:

BTW żuko86 jak mogłeś mnie dojrzeć zza łuku :) ja dopiero jak wyciągnąłeś rękę ;) Ślepiec ze mnie:dontknow:[/QUOTE]

Stawu widać za szybko jezdzisz:-)

Chłopaki, trzeba się zorganizować i zrobić spota. U mnie w okolicy pojawiła się niedawno kolejna 147, rozmawiałem z właścicielem i raczej pojawi się na spocie. Żuko powinien kojarzyć jasną siódemkę z Ostrożanki :)

Czerwcowy, zacznij w lusterka patrzeć bo walę światłami a Ty nie reagujesz:) Następnym razem zaparkuje w Twoim bagażniku, wtedy na pewno mnie zauważysz :cool:

Hehe no jak niereaguje?;) zjechalem specjalnie na parking żeby pogadac to pojechales przed siebie:)

Co do zlotu to trzeba coś pomyslec wkoncu...

Szybko zwiałeś z parkingu, nakreciłem w bramie wjazdowej na Mana a Ciebie już nie było :) P.S Umyj ją ! :D
attachment.php

Załączniki

• czerwus.jpg
    czerwus.jpg
    78.8 KB · Wyświetleń: 124
Amortyzatory
Powrót